- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Kız niye elle siliyorsun villada kullansana tabi şu ayrı daha temiz oluyor amaYerleri niye elinle silmeye kalktın nego anlatmak ister misin cınııımm
Heee ben cok dagitiyorum işteBende en kolay mutfağı yaparım çünkü dağıtmam
Aynen daha temiz oluyor çok uzun zamandır silemiyordum zaten yarım bıraktımKız niye elle siliyorsun villada kullansana tabi şu ayrı daha temiz oluyor ama
Neli makarnaEvi süpürmedim
Giysi dolaplarina hic el sürmedim
Camasir astim
Mutfagi temizledim
Yemekte makarnayi tercih ettim
Cocuklarla bana domates soslu sosisliNeli makarnaben makarnayı her zaman güzel yapamıyorum ya hamur işi de pizza de pide de yaparım ama makarna olmuyor
Bende mercimekli bulgur pilavı yaptımEvi süpürmedim
Camasir astim
Mutfagi temizledim
Bende onu düşünüyorum yapsam mı diye nasıl denk geldiBende mercimekli bulgur pilavı yaptım
Bazen süzüp yıkarım bazen yıkamamCocuklarla bana domates soslu sosisli
Esime de tereyagli peynirli
Isin sırrı bol suda haşlamak. Yikiyo musun sonra bazilari haşlandiktan sonra
Senin doktora gitmen lazımMideme komple göğsüme ateş düşmüş gibi yanıyo ya bi ablayabilsem neyim var talcid tablet buldum aldım sorun mide ise belki faydası olur diye ama eser miktarda bi geliy bi gidiy
Benim çoçukların odası tamamen topladımEvi süpürmedim
Camasir astim
Mutfagi temizledim
Dün yapacaktım dolma yapınca bugüne kaldıBende onu düşünüyorum yapsam mı diye nasıl denk geldi
Yaprak sarmam lazım epeydir erteliyorum.Dün yapacaktım dolma yapınca bugüne kaldı
Yok dondurucuya biber koymuştum onu yaptım.Yaprak sarmam lazım epeydir erteliyorum.
Kuru dolma mi yaptin?
Hem öğrenip hemde karilarina heeAlem bu çocuklaranne ne güzel yemek yapıyorsun banada öğrette büyüyünce karımada yapayım diyor biri,öbürü de evet banada öğret bende karıma yapayım diyor
Dedim siz önce annenize yapın cık cık cık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?