Negonun yüzü gülürrrr müüHem öğrenip hemde karilarina hee
Kimse anama yapayım demezAlem bu çocuklaranne ne güzel yemek yapıyorsun banada öğrette büyüyünce karımada yapayım diyor biri,öbürü de evet banada öğret bende karıma yapayım diyor
Dedim siz önce annenize yapın cık cık cık
İnsan önce sana yapalım anne derGelde kaynanalik yapma
Yeşil mercimek yemeğim vardı bulgur pilavı yaptımBende mercimekli bulgur pilavı yaptım
Yeşil mercimeğin her halini severimYeşil mercimek yemeğim vardı bulgur pilavı yaptım
Yeşil mercimeğin her halini severim
Benimkiler düşkün olur hatunlarına gitmiş hanımköylü burçlardan çocuk doğurmuşumBenim oğlanda öğrenirse anca kendi yer kazma çocuğum benim
Sadece haşlayıp tuz döküp bile yerimBi tek şeyi yapmadım nego haşlayıp kimyon falan baharatlayıp fırınlanıyomuş atıştırmalık
İkizler benimki evde hepsi hava grubu bi ben farhlı. Sende havalıydın dimiBenimkiler düşkün olur hatunlarına gitmiş hanımköylü burçlardan çocuk doğurmuşum
Gubban olurum ona ben. Maş fasulyesinide seviyorumSadece haşlayıp tuz döküp bile yerim
Ben üç toprağın arasında bir havaİkizler benimki evde hepsi hava grubu bi ben farhlı. Sende havalıydın dimi
Kaynanalık soldan soldan geliyor mu neTerbiyesiz uşaklar
Ben üç toprağın arasında bir hava
İkizler erkeği düşkün olmaz çapkın olur
Yaparım netKaynanalık soldan soldan geliyor mu ne
Benimki terazıİkizler benimki evde hepsi hava grubu bi ben farhlı. Sende havalıydın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?