• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Saygısızlığa müsade etmem, evlerine düzenlerine karışmam ama oğullarımla ilişkime görüşmeme karışırlarsa toz duman ederim ortalığı affetmem. Kolay büyütmüyorum ben onları. Anne oğul ilişkime maydanoz olmasınlar.Kocamda kocam diye buldumculuk etmesinler 😏

Saygısızlığa müsade etmem, evlerine düzenlerine karışmam ama oğullarımla ilişkime görüşmeme karışırlarsa toz duman ederim ortalığı affetmem. Kolay büyütmüyorum ben onları. Anne oğul ilişkime maydanoz olmasınlar.Kocamda kocam diye buldumculuk etmesinler 😏
Anan beni sevmir surat edir geldimi gıyıya köşeye bakir bey mi desinler :D anaa bak şiveli gelin allah yazdırdı

Anan beni sevmir surat edir geldimi gıyıya köşeye bakir bey mi desinler :KK70: anaa bak şiveli gelin allah yazdırdı
Aman banane evlerinden gitmem bile doğru düzgün ben kendi evimi seviyorum 🤣 onlar gelsinler ziyarete ,gelinler gelmek istemezse keyifleri bilir oğullarım mecbur gelecek yakarım 😁

Back
X