Bonusa sor sen terazi kocayıBenimki terazı
Benimki terazı
Bende kaynanalık hormonlarıma güvenmiyorumYaparım net
Oğlum terazi eşim yengeç çok eğlenciler ikisideSeviyoruz terazileri neydek oğlun mu eşin mi?
O kadar stajın var yüzümüzü kara çıkarma minnoş mu olacan başımızaBende kaynanalık hormonlarıma güvenmiyorum
Benimki terazı
Bonusa sor sen terazi kocayı
Bende hem koca hem oğlan teraziOğlum terazi eşim yengeç çok eğlenciler ikiside
Baahhh yengeç kocayı almış o da hanımköylü burçOğlum terazi eşim yengeç çok eğlenciler ikiside
Anan beni sevmir surat edir geldimi gıyıya köşeye bakir bey mi desinlerSaygısızlığa müsade etmem, evlerine düzenlerine karışmam ama oğullarımla ilişkime görüşmeme karışırlarsa toz duman ederim ortalığı affetmem. Kolay büyütmüyorum ben onları. Anne oğul ilişkime maydanoz olmasınlar.Kocamda kocam diye buldumculuk etmesinler
O gün büyük kızla konuşuyoruz ben saf gelin istemem dedim niye dedi azıcık fikri zikri olsun her şeyi ben söylersem kaynanalığın tadı olmaz dedimO kadar stajın var yüzümüzü kara çıkarma minnoş mu olacan başımıza
Yanlış anası köylü hemide yerlisinden katıksızBaahhh yengeç kocayı almış o da hanımköylü burç
Aman banane evlerinden gitmem bile doğru düzgün ben kendi evimi seviyorumAnan beni sevmir surat edir geldimi gıyıya köşeye bakir bey mi desinleranaa bak şiveli gelin allah yazdırdı
Saf kalmadı daha merak etmeO gün büyük kızla konuşuyoruz ben saf gelin istemem dedim niye dedi azıcık fikri zikri olsun her şeyi ben söylersem kaynanalığın tadı olmaz dedim
Yoh yoh seninkinde var hanımköylükYanlış anası köylü hemide yerlisinden katıksız
Anasınıda ayrılamıyor 24 senedir anca araya 8 kat koyabildimYoh yoh seninkinde var hanımköylük
Benimki bağımsız ne ana köylü ne hanım
Sonu bana denk gelirse tavanın dipini sıyırır gibiSaf mı dedi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?