Bonus nasıl oldun canım
Dr ilaç verdi mi ?İdare eder teyom düşünmemeye çalışıyorum. Sanki ciğerim karnımda da nefes alınca oraya gitmiyomuş gibi değişik işler :)
Hayırlı ferah yapılar açılsın kendini yıpratmaGünaydın canlar eşim ise başladı bende uyumayaa çalışıyorum yeniden ama beynim yiyor kendini herşeyden soyutladim kendimi düşünemez edeemz oldum akışına bıraktım kasmiyorum da işte .,. Anlamsız bı vaziyetteyim ruhum bedenim yoruyor arinamiyor nefsim zorluyor of kelime bulamıyorum
Kendime cook coook kızıyorum üzülüyorum
Bonusum umarım toparlarnirsin nediyim içimden herkese dua ediyorum nerde varsa diye elimden gelen bu
Çok teşekkür ederim canım aynen öyle hayirlsii herşeyinHayırlı ferah yapılar açılsın kendini yıpratma
Olsada olmasada bu senin için en hayırlı olduğu için Rabbim kullarını sever üzmez her şey senin iyliğin için.
Hoş geldin canımMerhaba kızlar bende yalnız yaşıyorum evlilik arifesindeyim 3-4 ay gibi bir süreden sonra evlenceğim. Bu konu çok hoşuma gidiyor zaman zaman ne yapsam diye buraya bakıyordum yazmak istedim. Daha günlük buradan çıkmam gibi geliyor
Bana doktor dema demaaDr ilaç verdi mi ?
elim değmiş demek bu mesajı favori yapmışımUyuma dinç ol
4 saatlik yarım yamalak uykudan selamlar
Niye kız ne oldukiBana doktor dema demaa
Elerji geliştirdimNiye kız ne olduki
Daha fena sanki biri büküyor. Sinirlenince daha çok vuruyor.M Musluk Suyu nasıl oldu boynun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?