- 12 Haziran 2019
- 19.764
- 121.907
- 598
- 37
Kafanı dağıtacak bi şeyler bulsanİnşallah hayırlısı neyse onu yaşatsın rabbim inşallah ama elimde değil panik atak oldum resmen bakalım 3 marta kadar beklicem ilac dün gece biti zaten
Kk da dolanıyorum en fazla yemek isim bitti çamaşır bulaşık da yok bakalmn illa dağılır da işte kendi panik halm boyleyimdr genelde dağılır zaman içinde diye düşünüyorumKafanı dağıtacak bi şeyler bulsan
Kitap okuyup film izleKk da dolanıyorum en fazla yemek isim bitti çamaşır bulaşık da yok bakalmn illa dağılır da işte kendi panik halm boyleyimdr genelde dağılır zaman içinde diye düşünüyorum
Bu işin en kötü kısmı beklemek canım. Kendini rahatlatmaya çalış. Yolun çok başı daha. Inşallah güzel sonuçlar alırsınKk da dolanıyorum en fazla yemek isim bitti çamaşır bulaşık da yok bakalmn illa dağılır da işte kendi panik halm boyleyimdr genelde dağılır zaman içinde diye düşünüyorum
Evet cnm ya öyleymiş valla inşallah 3 marta kadar beklicem bakalm birden her yerden test yapmak istemiyorum en azından hastanede öğleden sonra öğrenmiş olurum.Bu işin en kötü kısmı beklemek canım. Kendini rahatlatmaya çalış. Yolun çok başı daha. Inşallah güzel sonuçlar alırsın
Sağol canım Allah razı olsunSelam kızlar:) Hayırlı Kandillerimiz olsun
Tubismavis Sana bu akşam özellikle dua edeceğim canım Rabbim hayırlısı ile muradını nasip etsin
Geçmiş olsunFarklı bir şeyde olur hiç bilmiyorum şu an.
Zor nefes alıyorum yine geceden beri hayır olsun inş.
Cocostar pasta mı epeydir aklımda benimdeGeçmiş olsun
Hayırlı kandillerkızlar
Kandilde
Ne yapacağım düşünmedim.ama cevizli hindistan cevizli basit bir pastaban ile yapılan şey var oğlumla onu yaparız
Bugün yemeğim de yok.Hersey sıfırdan olacak.simdi yürüyüşteyim.
Dün pazardan aldıklarımi yıkayıp yerleştireceğim.Belki çamaşır atarim.
Yok o değil.Cocostar pasta mı epeydir aklımda benimde
Allah acil şifalar versin.Sağol canım. Çok öksürdüğü için yanları ağrıyormuş.
Sağol tatlım amin inşAllah
Allah muradını versin canımEkstra hix bişi yapmicam ya kos kos oturyorum uzanıyorum içimde hep dua
Sabah beri bebeyle profiterolla uğraşıyorum a dostlar daha ortada profiterol yokProfiterol yapam mı
- dedim olabilir
Yapmışken iki ölçü yapam mı
- dedim olabilir
Fazlasını sonradan doldurulmak üzere dondurucuya kaldıram mı
- dedim olabilir
Benim çok seçeneğim yok ☺ama görümcem 4 tepsi börek yaptı.Fırında şuan pişiriyorum.Herkes bugün için mutfağa girmiş bir şeyler yapıyor ben de girdim islak kurabiye yapıyorum.
Ağız tadıyla ve şükürlerle yiyelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?