Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kk da dolanıyorum en fazla yemek isim bitti çamaşır bulaşık da yok bakalmn illa dağılır da işte kendi panik halm boyleyimdr genelde dağılır zaman içinde diye düşünüyorum
Bu işin en kötü kısmı beklemek canım. Kendini rahatlatmaya çalış. Yolun çok başı daha. Inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu işin en kötü kısmı beklemek canım. Kendini rahatlatmaya çalış. Yolun çok başı daha. Inşallah güzel sonuçlar alırsın
Evet cnm ya öyleymiş valla inşallah 3 marta kadar beklicem bakalm birden her yerden test yapmak istemiyorum en azından hastanede öğleden sonra öğrenmiş olurum. belirsizlik çok zormuş

Farklı bir şeyde olur hiç bilmiyorum şu an.
Zor nefes alıyorum yine geceden beri hayır olsun inş.
Geçmiş olsun

Hayırlı kandiller kızlar

Kandilde

Ne yapacağım düşünmedim.ama cevizli hindistan cevizli basit bir pastaban ile yapılan şey var oğlumla onu yaparız

Bugün yemeğim de yok.Hersey sıfırdan olacak.simdi yürüyüşteyim.

Dün pazardan aldıklarımi yıkayıp yerleştireceğim.Belki çamaşır atarim.

Cocostar pasta mı epeydir aklımda benimde

Cocostar pasta mı epeydir aklımda benimde
Yok o değil.

Pastaban tek kat

Üstüne

1 yumurta
1 caybardagi şeker çırp
1 cb hcevizi
1 cb büyük kıyılmış ceviz
1 cb sıvıyağ

Karışım yapıp döküyorsun.

10-15 dk fırında üstü kızarıyor sadece

Çok güzel oluyor.

Oğlum yapıyor genelde

Herkes bugün için mutfağa girmiş bir şeyler yapıyor ben de girdim islak kurabiye yapıyorum.
Ağız tadıyla ve şükürlerle yiyelim inşallah.
Benim çok seçeneğim yok ☺ama görümcem 4 tepsi börek yaptı.Fırında şuan pişiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…