Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün neler yaptım
Kahvalti hazırladım
kahvaltıyı topladım
mutfağı topladım kirli Bulaşıkları makinaya dizdim
elde yikanacaklar vardı yıkadım
Eve süpürge çekildi
yerler silindi
çamaşır yıkandı Bi posta
Çamaşır asıldı
Bi posta daha yıkandı
Wc yıkandı
banyo ve lavabosu yıkandı

akşam yemeği hazırlıkları yapildi
Ödev olarak ayva tatlısı yaptim
Şimdi namaz kılıp iftarı beklicem

S.a hanımlar,ev berbat bi durumdaydı.Evi toparladım dağınıklıkları,kaldırılacakları baza altına kaldırdım.Evi ve süpürdüm kanepeleri,yerleri sildim,toz aldım. Sandalye minderlerini ev terliklerini,lavabo önü paspaslarını yıkadım.Lavaboyu ovdum.Çamaşırlar kuruyunca katlayacağım.Kızımıda yıkadım en büyük iş o salonda yıkıyorum çünkü küveti kovayı odaya taşıyoruz çok uğraştırıcı oluyor.

Filizlenmiyor mu canım? Filizlenince çok zararlı oluyormuş muhtemelen biliyorsundur.Bizim buralar sıcak diye sanırım 2 en fazla 3 hafta dayanıyor.
Yok canım garaja koyuyoruz çuvalı patates kovasına doldurup kullanacağımız kadarını yukarı çıkarıyoruz bittikçe aşağıdan alıyoruz ki benim patates kovam da dış kapının önünde ayakkabı dolabı var onun üstüne koyuyorum şükür bir şey olmadı şimdiye kadar

Merhaba kızlar bende yalnız yaşıyorum evlilik arifesindeyim 3-4 ay gibi bir süreden sonra evlenceğim. Bu konu çok hoşuma gidiyor zaman zaman ne yapsam diye buraya bakıyordum yazmak istedim. Daha günlük buradan çıkmam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…