Yalnız değil misin bugün? Makarna yap gitsinSelam canlarım genel hatlarıyla evin Her yerini temizledim mutfak banyo odalar vs.
Şimdi yemek düşünüyorum ne yapsam diye çıldırıcimmm
Yok akşam gelecekYalnız değil misin bugün? Makarna yap gitsin
Hım ne var evde sebze, et vs?Yok akşam gelecek
Fırına kıymalı patates yapayım dedim yanına da pilav tarhana çorba oldu tamamHım ne var evde sebze, et vs?
Daha ne olsunFırına kıymalı patates yapayım dedim yanına da pilav tarhana çorba oldu tamam
Bu özelliğimiz de ortak en sevdiğim sebze patatesDaha ne olsunpatatesi her türlü severim ben.
Bende severim hiç bir şey yoksa bile salcalı suda yemeğini yap yine çok güzel oluyorBu özelliğimiz de ortak en sevdiğim sebze patates
2 aydan beri evde en çok yediğimiz sebzeBu özelliğimiz de ortak en sevdiğim sebze patates
Biz Eylül ekim gibi çuval almıştık bitmek üzere2 aydan beri evde en çok yediğimiz sebzesüt diyetinden dolayı. 3 kilo alıyoruz her hafta.
Filizlenmiyor mu canım? Filizlenince çok zararlı oluyormuş muhtemelen biliyorsundur.Bizim buralar sıcak diye sanırım 2 en fazla 3 hafta dayanıyor.Biz Eylül ekim gibi çuval almıştık bitmek üzere
Yok canım garaja koyuyoruz çuvalı patates kovasına doldurup kullanacağımız kadarını yukarı çıkarıyoruz bittikçe aşağıdan alıyoruz ki benim patates kovam da dış kapının önünde ayakkabı dolabı var onun üstüne koyuyorum şükür bir şey olmadı şimdiye kadarFilizlenmiyor mu canım? Filizlenince çok zararlı oluyormuş muhtemelen biliyorsundur.Bizim buralar sıcak diye sanırım 2 en fazla 3 hafta dayanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?