Patates kıymetlimis lütfenYa evet o patates çuvallari
Teşekkür ederim çok. Daha bir ay önce geçirdim. Bu kadar çabuk tekrar okur mu ki?Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun. Covid misin test yaptırdın mı
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Bilmiyorum ki nur. Daha bir ay önce oldum korona.Geçmiş olsun korana mi ?
Zyrtec canımHangisini kullanıyorsun?
Sağol negocumGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim çok. Daha bir ay önce geçirdim. Bu kadar çabuk tekrar okur mu ki?
Tabiii heleki bizim evde.Patates kıymetlimis lütfen
O boyunla nasil süpürdün acabaYavaş yavaş yaptım iş bugün oldugu kadar
Yatakları topladım
Evi havalandırdım.
Mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım yerleştirdim
Süpürdüm
4 maklne çamaşır yıkamıştım geçen gün onları katladım yerlerine koydum
İyi yapmışsın canım çok geçmiş olsun tekrar umarım cerarahi gerekmezMesajları alıntılayamadım. herkese çok teşekkür ederim.
Ateşim 40 a yaklaşınca ve düşüremeyince acile gittim. Enfeksiyon çıktı, mastit dedi doktor. Antibiyotik verdi. Takipteyim. eğer iyileşme gözlemlenmezse cerrahi operasyon olabilirmiş.
Ateş, üşüme, titreme ve halsizlik devam ediyor. Göğsümün acısını unuttum bu belirtilerden dolayı.
Çok teşekkür ederim. İnşallah gerekmez, ilaçla çözülür her şey.İyi yapmışsın canım çok geçmiş olsun tekrar umarım cerarahi gerekmez
Tahmin ettiğim gibi. Korkma ilaç iyi gelir canım.Mesajları alıntılayamadım. herkese çok teşekkür ederim.
Ateşim 40 a yaklaşınca ve düşüremeyince acile gittim. Enfeksiyon çıktı, mastit dedi doktor. Antibiyotik verdi. Takipteyim. eğer iyileşme gözlemlenmezse cerrahi operasyon olabilirmiş.
Ateş, üşüme, titreme ve halsizlik devam ediyor. Göğsümün acısını unuttum bu belirtilerden dolayı.
Son bölüm Firdevs yöreoglunu bildin mi ha öyleO boyunla nasil süpürdün acaba
Ya demeyin şoyle seyler güldürmeyinSon bölüm Firdevs yöreoglunu bildin mi ha öyle
Dizi kız o gülYa demeyin şoyle seyler güldürmeyin
İlk defa olunca nego, bir de doktor operasyon falan diyince korktum bayağı. İnşallah düzelir en kısa zamanda. Dediğin yönteme de bir bakacağım.Tahmin ettiğim gibi. Korkma ilaç iyi gelir canım.
Birde koca karı yöntemi sütyenin içine beyaz banyo sabunu parçası koy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?