İyicene ihtiyarlık çöktü sayfayageçmiş olsun.
Çaya püsküüt batırıyorum o sayılır mıAkşamdan çaya biraz sirke döksek aslında kirece bire bir
İnşallah sayılır çaya süte püskevit ❤ benÇaya püsküüt batırıyorum o sayılır mı
Geçmiş olsun
Çaya püsküüt batırıyorum o sayılır mı
Biri evlenecek yaşa geldi kadın kabullen artık3 çocuğu her okuduğumda hala şaşırıyorum allah sen bilirsin ne ara oldu o çocuklar
Önce askere gidecekBiri evlenecek yaşa geldi kadın kabullen artık
O kadar bensin ki alt üst sag sol yan çapraz farletmez komşun olmak isterdim balkondan neler atardık birbirimizeİnşallah sayılır çaya süte püskevit ❤ ben
Aşkın yaşı yok belki askere gitmeden getirir.Önce askere gidecek
91liyim
91liyimtam komşu abla olurdun bana
Sen hala gençsin. Büyük ablamla yaşıtsın demek vay be ruhun genç ama onla bu kader eglenemiyorum6 yaş keşke şu an 6 yaş genç olsam
Bende bendeeİnşallah sayılır çaya süte püskevit ❤ ben
Yok olur mu öyle şey, ne kusuru. Siz de hastasınız zaten. Mastit teşhisi konuldu acildeki doktor tarafından. Ateş ondan kaynaklıymış ama bu kadar yükselmesi pek beklenen bir şey değilmiş.Kafam çok dalgın kusura bakma. Neden çıkıyor ateşin bu kadar?
Sen hala gençsin. Büyük ablamla yaşıtsın demek vay be ruhun genç ama onla bu kader eglenemiyorum
Kuzum ilaç mı içiyosun? İğne yapsalardı ya antibiyotiği? Çok ağır bademcik olunca falan öyle veriyolar yaYok olur mu öyle şey, ne kusuru. Siz de hastasınız zaten. Mastit teşhisi konuldu acildeki doktor tarafından. Ateş ondan kaynaklıymış ama bu kadar yükselmesi pek beklenen bir şey değilmiş.
Tıslayarak sessiz sessiz güldümAblama komik bişey gönderdim bugün nerde amele var karşıma çıkıyo dedim.
Bana hacı hacıyı mekkede... ile başlayan bir söz yazdı
Tekrar geçmiş olsun ya ince şeyler giyin üzerinize. Bebekte var evde sıcaktır.Yok olur mu öyle şey, ne kusuru. Siz de hastasınız zaten. Mastit teşhisi konuldu acildeki doktor tarafından. Ateş ondan kaynaklıymış ama bu kadar yükselmesi pek beklenen bir şey değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?