Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları topladım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım bulaşık makinesini yerleştirdim
Daha da iş yapmam herhalde
Sogan ektim saksıya balkonu temizledim
2 posta yemek yaptım
738273 kez mutfagı topladım
Az önce de bulaşık makinesini çalıştırdım şimdi kızı uyuturum. Gün bittş zaten

Bugün yaptıklarımı yazayım:Ev süpürüldü.Yerler silindi.4 posta çamaşır yıkadım.1 posta çamaşır katlayıp yerleştirdim. Toz aldım. Koltuk örtüsünü silkeleyip serdim.Çocukarı yıkadım.Makarna ve salata yababildim.Yarın balkonu yıkamayı planlıyorum inş.halımıda silsem hiç fena olmaz. Allah kuluna yardım ediyor kızım uyuduğu için yapabildim şükürler olsun çok iş birikmişti.

Benim bugünün ödevi elekçi
gibi gezmek idi
Evden çıkarken telefonu bile unutmuşum öyle bi kaçış

Birkaç arkadaşımı çağırdım yarın için
Anladım ben eve yaptın zannettim
Keki küçük toplara cevirsen hani havuçlu toplar yapıyorduk ya havuçu az pişir keki robottan geçir biraz ceviz varsa kat top yap hindistan ceviziyle kapala
Yada misafir umduğunu değil bulduğu yer fersefesine bağla

Puding yapıp içine mi atsam diyordum, senin dediğin de olabilir

Amin inşallah. Her anımda düşünmeye çalışıyorum çatım var başımda yiyecek ekmeğim de var elim ayağım tutuyor çok şükür. Hep hep hatırlatıyorum kendime. Ama annem tarafından sevilmemişliği yenemedim yenemiyorum.bunun içinde yoğrulup duruyorum.

Tamam diyorum jes böyle olsun kabullen ne olacak ki diyorum. Sonra komşum kapıyı çalıyor annem senin için yemek yaptı bebeği var hasta dikkat etsin diye geliyor. Şükrediyorum böyle insanlara denk geliyorum diye ama ben yatak döşek yatarken annemin arayıp komşunun merdivenden kayan poposunu inciten kızını anlatmasına dayanamıyorum bonus.

Evladım olduktan sonra daha çok acı çekmeye başladım. Ben kendimi doğduğu gün çöp konteynerine atılan bebek gibi hissediyorum. Ölene kadar da yaşarken beni attığı çöplükten çıkarmaya tenezzül bile etmeyecek.

Allah güç versin allah merhamet versin. Her kapı kapansa da onun kapısı açık ya o yeter ne diyeyim

Kızlar hepinize teşekkür ederim allah razı olsun. Benim mevzum maalesef annem. Bir türlü aşamadığım bir arpa boyu yol alamadığım takılıp kaldığım ve sanırım ömür boyu da acısını çekeceğim sıkıntım.

Kadın sevmiyor ya beni evladını sevmiyor iliklerime kadar onun sevgisizliğini hissediyorum. Sadece sevmemesi değil birde nefret edip kıskanması var. Evimde bir ekmek olsa onun bende değil diğer çocuklarında olmasını dileyecek kadar şuursuz.

Mevzu o kadar derin ve dipsiz ki. Kadınlar kulübüne dahi onun yüzünden üye oldum. Beni çatlattı kalbimi yoğurup çiğneyip tükürdü attı.

Son kez olsun annelik yapar diye doğumda bunalıma girdim çağırdım ve geldi herşeyi daha çok mahvetti. Önceden annem var ama uzak diyordum şimdi annem yok benim diyorum.

Haftada 1 arayıp anne diye hitap ettiğim ama dünyanın en uzak yerinde tanımadığım bir insan gibi. Kaldıramıyorum.

Bu ara ara bende hortlar ama bu sefer herşey üst üste geldi.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de öyleyim ara ara kabullenir oluyorum ama en ufak bir şeyde hop aynı ve bu değişmeyecek biliyorum dün bi arkadaşım kızımın sevdiği şeyleri almış meyve vs kapıya geldi bıraktı gitti ardından oturdum ağladım seni doğuran bi telefon edip torunu için nasıl diye sormaktan aciz iken kan bağın olmayan biri arkadaşının kızı için alışveriş yapıyor ve üstelik onun sevdiği şeyleri biliyor 6-7 senedir çayı şekersiz içerim annem doğuma geldiğinde fark etti toparlan güçlü olmalıyız biz anneyiz yavrularımızın sevilmeye bizden daha çok ihtiyacı var seni seviyorum iyi ol en çok kendin ve yavrun için

Rabbim eksik kalan yanlarını iyileştirmene yardım etsin mübarek günlerde.

Affetme mertebesine geldiğinde önünde bambaşka bir kapı açılacak jes.

O kadar boş ki bu dünya diyceksin birine kızmaya gönül koymaya bile değmiyor.
Hele yıllarca bunu yaşamaya hiç değmiyor.
Bunun yüzünden geçirdiğin mutsuz günlere değmiyor.
Giden gün geri gelmiyor ömürden gidiyor hep.
Sen zaten geriye bakınca hep üzgünsün yaralısın bundan sonra ömrünün kalanını sıkı tut.
Anneni affedince bi daha hiç sızlamayacaksın değil insanız yine böyle arada o boşluğa düşersin belki ama böyle derin olmaz.
Böyle hayatına tesir edecek kadar sarsmaz.

Allah şifa versin ruhlarımıza kalplerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…