golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Bu nediyor bonus
Bbg evi gibi
Sogan ektim saksıya balkonu temizledimYatakları topladım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım bulaşık makinesini yerleştirdim
Daha da iş yapmam herhalde
Artık peşindeyim
Bende izle dedim de onu diyorBu nediyor bonus
Artık peşindeyim
Ben de izliyorum hadi bakalımBende izle dedim de onu diyor
Günmü vardıAy kızlar rezil bir akşam oldu, kek kalıbından çıkmadı parçalandı, elmalı kurabiye yaptım bi tuhaf oldu eciş bücüş, arpa şehriye salatası yapacaktım arpa şehriye kalmamışölem ben yaaa
Birkaç arkadaşımı çağırdım yarın içinGünmü vardı
Benim bugünün ödevi elekçi5 mart ödevi
Çantaların olduğu yeri düzenlemek ,Çantaları içlerini temizlemek.
Fatura, kağıt vs koyduğumuz yeri düzenlemek.
Seccadeleri yıkamak.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Mikan
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
BereliPenguen
Maşallah tam bi delikanlı olmuş.☺ Ne güzel 2 kız 1 erkek.Rabbim size bağışlasın güzel günlerini görün hep inş.O büyük 18 olacak bu yaz
Anladım ben eve yaptın zannettimBirkaç arkadaşımı çağırdım yarın için
Puding yapıp içine mi atsam diyordum, senin dediğin de olabilirAnladım ben eve yaptın zannettim
Keki küçük toplara cevirsen hani havuçlu toplar yapıyorduk ya havuçu az pişir keki robottan geçir biraz ceviz varsa kat top yap hindistan ceviziyle kapala
Yada misafir umduğunu değil bulduğu yer fersefesine bağla
Amin inşallah. Her anımda düşünmeye çalışıyorum çatım var başımda yiyecek ekmeğim de var elim ayağım tutuyor çok şükür. Hep hep hatırlatıyorum kendime. Ama annem tarafından sevilmemişliği yenemedim yenemiyorum.bunun içinde yoğrulup duruyorum.Amiiin.
Ara sıra böyle hissetmezsek o durumdan çıkmak için dua edemeyiz ya da birinden yardım istemeyiz.
İnsan hiç bir şeyi sonuna kadar tek başına yapamaz.
Kimin dört dörtlük yolundaki hayatı?
Yazıp silme yaz gönder o an sorunu çözmez ama seni ferahlatır anlatmak.
Hepimiz yazıyoruz aklımızı dağıtıyoruz burda.
O yolunda gitmeyen şeylerin bazılarını düzeltme şansımız oluyor yaşadıkça.
Hepsi yoluna girer inşallah.
Daha kötü olanları düşün denir ya hep şu an bunu yaşıyoruz.
Yanlış anlama asla senin sıkıntını hafif gördüğümden değil. Ruhen olan şeyler çok ağır oluyor bazen.
Benim demek istediğim çok zor zamanlar gelebilir düzeltemiyeceğimiz şeyler olabilir.
Müslüman olarak zayıf değil çok sağlam güçlü olmamız gereken zamanlardayız artık.
Bende kendi sıkıntılarımı çok yoğun hissedince bunu düşünüyorum jes bu ara daha çok düşünüyorum.
Allahım afet verip evlerimizi başımıza yıkmasın, savaş verip zalim elinde bırakmasın, hastalık verip yatırmasın da her şeyi hallederiz inşallah.
Amin inşallah. Her anımda düşünmeye çalışıyorum çatım var başımda yiyecek ekmeğim de var elim ayağım tutuyor çok şükür. Hep hep hatırlatıyorum kendime. Ama annem tarafından sevilmemişliği yenemedim yenemiyorum.bunun içinde yoğrulup duruyorum.
Tamam diyorum jes böyle olsun kabullen ne olacak ki diyorum. Sonra komşum kapıyı çalıyor annem senin için yemek yaptı bebeği var hasta dikkat etsin diye geliyor. Şükrediyorum böyle insanlara denk geliyorum diye ama ben yatak döşek yatarken annemin arayıp komşunun merdivenden kayan poposunu inciten kızını anlatmasına dayanamıyorum bonus.
Evladım olduktan sonra daha çok acı çekmeye başladım. Ben kendimi doğduğu gün çöp konteynerine atılan bebek gibi hissediyorum. Ölene kadar da yaşarken beni attığı çöplükten çıkarmaya tenezzül bile etmeyecek.
Allah güç versin allah merhamet versin. Her kapı kapansa da onun kapısı açık ya o yeter ne diyeyim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de öyleyim ara ara kabullenir oluyorum ama en ufak bir şeyde hop aynı ve bu değişmeyecek biliyorum dün bi arkadaşım kızımın sevdiği şeyleri almış meyve vs kapıya geldi bıraktı gitti ardından oturdum ağladım seni doğuran bi telefon edip torunu için nasıl diye sormaktan aciz iken kan bağın olmayan biri arkadaşının kızı için alışveriş yapıyor ve üstelik onun sevdiği şeyleri biliyor 6-7 senedir çayı şekersiz içerim annem doğuma geldiğinde fark etti toparlan güçlü olmalıyız biz anneyiz yavrularımızın sevilmeye bizden daha çok ihtiyacı var seni seviyorum iyi ol en çok kendin ve yavrun içinKızlar hepinize teşekkür ederim allah razı olsun. Benim mevzum maalesef annem. Bir türlü aşamadığım bir arpa boyu yol alamadığım takılıp kaldığım ve sanırım ömür boyu da acısını çekeceğim sıkıntım.
Kadın sevmiyor ya beni evladını sevmiyor iliklerime kadar onun sevgisizliğini hissediyorum. Sadece sevmemesi değil birde nefret edip kıskanması var. Evimde bir ekmek olsa onun bende değil diğer çocuklarında olmasını dileyecek kadar şuursuz.
Mevzu o kadar derin ve dipsiz ki. Kadınlar kulübüne dahi onun yüzünden üye oldum. Beni çatlattı kalbimi yoğurup çiğneyip tükürdü attı.
Son kez olsun annelik yapar diye doğumda bunalıma girdim çağırdım ve geldi herşeyi daha çok mahvetti. Önceden annem var ama uzak diyordum şimdi annem yok benim diyorum.
Haftada 1 arayıp anne diye hitap ettiğim ama dünyanın en uzak yerinde tanımadığım bir insan gibi. Kaldıramıyorum.
Bu ara ara bende hortlar ama bu sefer herşey üst üste geldi.
Amin inşallah. Her anımda düşünmeye çalışıyorum çatım var başımda yiyecek ekmeğim de var elim ayağım tutuyor çok şükür. Hep hep hatırlatıyorum kendime. Ama annem tarafından sevilmemişliği yenemedim yenemiyorum.bunun içinde yoğrulup duruyorum.
Tamam diyorum jes böyle olsun kabullen ne olacak ki diyorum. Sonra komşum kapıyı çalıyor annem senin için yemek yaptı bebeği var hasta dikkat etsin diye geliyor. Şükrediyorum böyle insanlara denk geliyorum diye ama ben yatak döşek yatarken annemin arayıp komşunun merdivenden kayan poposunu inciten kızını anlatmasına dayanamıyorum bonus.
Evladım olduktan sonra daha çok acı çekmeye başladım. Ben kendimi doğduğu gün çöp konteynerine atılan bebek gibi hissediyorum. Ölene kadar da yaşarken beni attığı çöplükten çıkarmaya tenezzül bile etmeyecek.
Allah güç versin allah merhamet versin. Her kapı kapansa da onun kapısı açık ya o yeter ne diyeyim
Kızlar hepinize teşekkür ederim allah razı olsun. Benim mevzum maalesef annem. Bir türlü aşamadığım bir arpa boyu yol alamadığım takılıp kaldığım ve sanırım ömür boyu da acısını çekeceğim sıkıntım.
Kadın sevmiyor ya beni evladını sevmiyor iliklerime kadar onun sevgisizliğini hissediyorum. Sadece sevmemesi değil birde nefret edip kıskanması var. Evimde bir ekmek olsa onun bende değil diğer çocuklarında olmasını dileyecek kadar şuursuz.
Mevzu o kadar derin ve dipsiz ki. Kadınlar kulübüne dahi onun yüzünden üye oldum. Beni çatlattı kalbimi yoğurup çiğneyip tükürdü attı.
Son kez olsun annelik yapar diye doğumda bunalıma girdim çağırdım ve geldi herşeyi daha çok mahvetti. Önceden annem var ama uzak diyordum şimdi annem yok benim diyorum.
Haftada 1 arayıp anne diye hitap ettiğim ama dünyanın en uzak yerinde tanımadığım bir insan gibi. Kaldıramıyorum.
Bu ara ara bende hortlar ama bu sefer herşey üst üste geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?