Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bunun için terapi mi alsan,kendini kahrediyorsun sen kötü biri değilsin, sevilmeye layık olmadığın içinde böyle değil bu durum. Annen bu yanlış yolu seçmiş tamamen onun hatası. Yaralarını görmediğin sevgiyi evladına göstererek saracaksın ,onunla çocukluğunu yeniden büyüteceksin. Hayatında eşin var evladın var ,Allah annenin yokluğunu onlarla tamamlamış sana öyle düşün.
Herkes de annelik damarı olmuyor bunu iyi biliyorum yalnız değilsin.

İzlemek istiyorum inş başlamıştım 1 bölümde kaldım
Ben de geçen sene izlemedim bu sene eşim anlattı hikayeleri öyle biraz tv den biraz YouTube dan bakıyorum dizi izlemeyi bıraktık özellikle kızım bazı şeylerin farkına varınca reklam bile izleyemez olduk tanıtımda bile öpüşme sahnesi anne ağzından öptü diye gelince çocuk bi gönül dağı işte

Yalnız değilsiniz. Biz de tv yi kapattık. Eski aile dizileri yok artık. Şimdikiler hiç güzel değil.
Tv yi sadece haber izlemek için kullanıyoruz.

Off canım yaa çok üzüldüm herkesin bir hikayesi var işte.Duygularını hissettiklerini annene söyledin mi hiç belkide bilmeden böyle davranıyor.Ben anneme kalbimi kırılsada hiç belli etmeyen biriydim taki 2 defa çok kırıldım resti çektim beni daha iyi anladı.Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın seni.Evladınla güzel bi ömrün olsun inş. ne mutlu ona ki sonsuz sevgisini verecek bi annesi var.Bizi herkesten çok düşünen dünyada ve ahirette tek dostumuz var Allah bize yeter.O bizi terk etmez, zorluklarda yanımızda olan, doğduğumuz günden itibaren bizimle olan Rabbimiz var.O bizleri güçlü ve sabır eden kullarından eylesin inş.(amin)

Jes adına cevap vermiş gibi olacağım ama değişmiyor bizimkiler canım ben konuştuğumda savunması ben hanginizi arıyorum ki oluyor yani kardeşlerimin hiç birini arayıp sormuyormuş jesin durumu benden ayrı biraz tabi
Aman ne bileyim 5 kardeşiz çok çocuk olunca hangi birine yetişeyim diyerek saldım çayıra mevlam kayıra demiş herhalde

Yalnız değilsiniz. Biz de tv yi kapattık. Eski aile dizileri yok artık. Şimdikiler hiç güzel değil.
Tv yi sadece haber izlemek için kullanıyoruz.
Aynen biz de trt çocuk , haberler , sinema aile kanalı var o çoğunlukla izlediklerimiz TRT çocuğa da kardeşi olunca yetişemez oldum o ara başladık biraz toparlansın kardeşi uzaklaştırmam gerek yeniden

Anladım canım senin annenlerin hepinize tutumu aynı şekildeymiş.Kardeşlerinle çok sıkı görüşüyor musunuz? Belki biz yakınız diye tabi ki etkisi çoktur ablamlarla çok sık araşırız görüşürüz.Bazen o boşluğu onlar dolduruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…