Sitede olup sayfada aktif olmayanları listeden çıkarıyorum. Her gün siteye girilip sayfaya girilmiyorsa demek ki beğenilmiyoruz
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Mikan
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
BereliPenguen
Amin inşallah. Her anımda düşünmeye çalışıyorum çatım var başımda yiyecek ekmeğim de var elim ayağım tutuyor çok şükür. Hep hep hatırlatıyorum kendime. Ama annem tarafından sevilmemişliği yenemedim yenemiyorum.bunun içinde yoğrulup duruyorum.
Tamam diyorum jes böyle olsun kabullen ne olacak ki diyorum. Sonra komşum kapıyı çalıyor annem senin için yemek yaptı bebeği var hasta dikkat etsin diye geliyor. Şükrediyorum böyle insanlara denk geliyorum diye ama ben yatak döşek yatarken annemin arayıp komşunun merdivenden kayan poposunu inciten kızını anlatmasına dayanamıyorum bonus.
Evladım olduktan sonra daha çok acı çekmeye başladım. Ben kendimi doğduğu gün çöp konteynerine atılan bebek gibi hissediyorum. Ölene kadar da yaşarken beni attığı çöplükten çıkarmaya tenezzül bile etmeyecek.
Allah güç versin allah merhamet versin. Her kapı kapansa da onun kapısı açık ya o yeter ne diyeyim
Bunun için terapi mi alsan,kendini kahrediyorsunKızlar hepinize teşekkür ederim allah razı olsun. Benim mevzum maalesef annem. Bir türlü aşamadığım bir arpa boyu yol alamadığım takılıp kaldığım ve sanırım ömür boyu da acısını çekeceğim sıkıntım.
Kadın sevmiyor ya beni evladını sevmiyor iliklerime kadar onun sevgisizliğini hissediyorum. Sadece sevmemesi değil birde nefret edip kıskanması var. Evimde bir ekmek olsa onun bende değil diğer çocuklarında olmasını dileyecek kadar şuursuz.
Mevzu o kadar derin ve dipsiz ki. Kadınlar kulübüne dahi onun yüzünden üye oldum. Beni çatlattı kalbimi yoğurup çiğneyip tükürdü attı.
Son kez olsun annelik yapar diye doğumda bunalıma girdim çağırdım ve geldi herşeyi daha çok mahvetti. Önceden annem var ama uzak diyordum şimdi annem yok benim diyorum.
Haftada 1 arayıp anne diye hitap ettiğim ama dünyanın en uzak yerinde tanımadığım bir insan gibi. Kaldıramıyorum.
Bu ara ara bende hortlar ama bu sefer herşey üst üste geldi.
Ben de geçen sene izlemedim bu sene eşim anlattı hikayeleri öyle biraz tv den biraz YouTube dan bakıyorum dizi izlemeyi bıraktık özellikle kızım bazı şeylerin farkına varınca reklam bile izleyemez olduk tanıtımda bile öpüşme sahnesi anne ağzından öptü diye gelince çocukİzlemek istiyorum inş başlamıştım 1 bölümde kaldım
Yalnız değilsiniz. Biz de tv yi kapattık. Eski aile dizileri yok artık. Şimdikiler hiç güzel değil.Ben de geçen sene izlemedim bu sene eşim anlattı hikayeleri öyle biraz tv den biraz YouTube dan bakıyorum dizi izlemeyi bıraktık özellikle kızım bazı şeylerin farkına varınca reklam bile izleyemez olduk tanıtımda bile öpüşme sahnesi anne ağzından öptü diye gelince çocukbi gönül dağı işte
Birisi bizim evi gözetliyor6 mart ödevi
Kirli sepetinin dibi tozlanmış temizleyelim.
Katlanacak çamaşır birikmiş katlayalım.
Pazar klasiği ütü yapmak.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Mikan
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
BereliPenguen
Ben bu aralar uğrayamadım çünkü tembellikten kurtulamıyorumSitede olup sayfada aktif olmayanları listeden çıkarıyorum. Her gün siteye girilip sayfaya girilmiyorsa demek ki beğenilmiyoruz
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Mikan
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
BereliPenguen
Off canım yaa çok üzüldüm herkesin bir hikayesi var işte.Duygularını hissettiklerini annene söyledin mi hiç belkide bilmeden böyle davranıyor.Ben anneme kalbimi kırılsada hiç belli etmeyen biriydim taki 2 defa çok kırıldım resti çektim beni daha iyi anladı.Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın seni.Evladınla güzel bi ömrün olsun inş. ne mutlu ona ki sonsuz sevgisini verecek bi annesi var.Bizi herkesten çok düşünen dünyada ve ahirette tek dostumuz var Allah bize yeter.O bizi terk etmez, zorluklarda yanımızda olan, doğduğumuz günden itibaren bizimle olan Rabbimiz var.O bizleri güçlü ve sabır eden kullarından eylesin inş.(amin)Kızlar hepinize teşekkür ederim allah razı olsun. Benim mevzum maalesef annem. Bir türlü aşamadığım bir arpa boyu yol alamadığım takılıp kaldığım ve sanırım ömür boyu da acısını çekeceğim sıkıntım.
Kadın sevmiyor ya beni evladını sevmiyor iliklerime kadar onun sevgisizliğini hissediyorum. Sadece sevmemesi değil birde nefret edip kıskanması var. Evimde bir ekmek olsa onun bende değil diğer çocuklarında olmasını dileyecek kadar şuursuz.
Mevzu o kadar derin ve dipsiz ki. Kadınlar kulübüne dahi onun yüzünden üye oldum. Beni çatlattı kalbimi yoğurup çiğneyip tükürdü attı.
Son kez olsun annelik yapar diye doğumda bunalıma girdim çağırdım ve geldi herşeyi daha çok mahvetti. Önceden annem var ama uzak diyordum şimdi annem yok benim diyorum.
Haftada 1 arayıp anne diye hitap ettiğim ama dünyanın en uzak yerinde tanımadığım bir insan gibi. Kaldıramıyorum.
Bu ara ara bende hortlar ama bu sefer herşey üst üste geldi.
Jes adına cevap vermiş gibi olacağım ama değişmiyor bizimkiler canım ben konuştuğumda savunması ben hanginizi arıyorum ki oluyor yani kardeşlerimin hiç birini arayıp sormuyormuş jesin durumu benden ayrı biraz tabiOff canım yaa çok üzüldüm herkesin bir hikayesi var işte.Duygularını hissettiklerini annene söyledin mi hiç belkide bilmeden böyle davranıyor.Ben anneme kalbimi kırılsada hiç belli etmeyen biriydim taki 2 defa çok kırıldım resti çektim beni daha iyi anladı.Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın seni.Evladınla güzel bi ömrün olsun inş. ne mutlu ona ki sonsuz sevgisini verecek bi annesi var.Bizi herkesten çok düşünen dünyada ve ahirette tek dostumuz var Allah bize yeter.O bizi terk etmez, zorluklarda yanımızda olan, doğduğumuz günden itibaren bizimle olan Rabbimiz var.O bizleri güçlü ve sabır eden kullarından eylesin inş.(amin)
Ya ne severdik avrupa yakasını gaffur favorimizdi.Ha bide Burhan Altıntop,Şahika ve de yaşlı hali vardı çok gülerdik onlara.
Aynen biz de trt çocuk , haberler , sinema aile kanalı var o çoğunlukla izlediklerimiz TRT çocuğa da kardeşi olunca yetişemez oldum o ara başladık biraz toparlansın kardeşi uzaklaştırmam gerek yenidenYalnız değilsiniz. Biz de tv yi kapattık. Eski aile dizileri yok artık. Şimdikiler hiç güzel değil.
Tv yi sadece haber izlemek için kullanıyoruz.
Anladım canım senin annenlerin hepinize tutumu aynı şekildeymiş.Kardeşlerinle çok sıkı görüşüyor musunuz? Belki biz yakınız diye tabi ki etkisi çoktur ablamlarla çok sık araşırız görüşürüz.Bazen o boşluğu onlar dolduruyoJes adına cevap vermiş gibi olacağım ama değişmiyor bizimkiler canım ben konuştuğumda savunması ben hanginizi arıyorum ki oluyor yani kardeşlerimin hiç birini arayıp sormuyormuş jesin durumu benden ayrı biraz tabi
Aman ne bileyim 5 kardeşiz çok çocuk olunca hangi birine yetişeyim diyerek saldım çayıra mevlam kayıra demiş herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?