Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur canim❤
Cidden çok bunalıyorum bazen. Daha akşam süpürdümAynı benim ev
Benim 1 taneyle böyleyse çok cocuklulari düşünemiyorumCidden çok bunalıyorum bazen. Daha akşam süpürdüm
Geçmiş olsun canım ciddi birsy yoktur insallah ❤Günaydınlar hanımlar..Oğlan gece hastaydı yoğun bi gece oldu.Burnu tıkanırsa eğer eyvahlar olsun çok sinirli oluyor.Uyuduğumu hatırlamıyorum sabah namazını da kaçırdım kaza yaptım.Patates kızarttım yüzebilsin diye.Kendime de kapya biber kızarttım çok seviyorum kırmızı biberi.
Geçmiş olsun canım benimde küçük boğazım ağrıyor dedi sızlandı uyutmadı onun yüzünden doktor randevumu da iptal ettim gidemem diye. Sabah kalktı bir şeyi yokGünaydınlar hanımlar..Oğlan gece hastaydı yoğun bi gece oldu.Burnu tıkanırsa eğer eyvahlar olsun çok sinirli oluyor.Uyuduğumu hatırlamıyorum sabah namazını da kaçırdım kaza yaptım.Patates kızarttım yüzebilsin diye.Kendime de kapya biber kızarttım çok seviyorum kırmızı biberi.
Sabah erkenden annemlere geldim temizlik için burda kanepe ödevini yapacağım zaten. Eve geçince kendi evimi üstten süpürürüm artık7 mart ödevi
KKaneplerin,koltukların altlarını süpürmek,ayaklarını silmek.
Deterjan koyduğumuz yeri silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Geçmiş olsun canım önemli bi şey yoktur inşallahGünaydınlar hanımlar..Oğlan gece hastaydı yoğun bi gece oldu.Burnu tıkanırsa eğer eyvahlar olsun çok sinirli oluyor.Uyuduğumu hatırlamıyorum sabah namazını da kaçırdım kaza yaptım.Patates kızarttım yüzebilsin diye.Kendime de kapya biber kızarttım çok seviyorum kırmızı biberi.
okula gitti mi peki nego geçmiş olsun ya havadan oluyo o sık sık boğaz ağrısıGeçmiş olsun canım benimde küçük boğazım ağrıyor dedi sızlandı uyutmadı onun yüzünden doktor randevumu da iptal ettim gidemem diye. Sabah kalktı bir şeyi yok
geçmiş olsun yavruyaGünaydınlar hanımlar..Oğlan gece hastaydı yoğun bi gece oldu.Burnu tıkanırsa eğer eyvahlar olsun çok sinirli oluyor.Uyuduğumu hatırlamıyorum sabah namazını da kaçırdım kaza yaptım.Patates kızarttım yüzebilsin diye.Kendime de kapya biber kızarttım çok seviyorum kırmızı biberi.
Çok iyiii
Gecmis olsun canimGünaydınlar hanımlar..Oğlan gece hastaydı yoğun bi gece oldu.Burnu tıkanırsa eğer eyvahlar olsun çok sinirli oluyor.Uyuduğumu hatırlamıyorum sabah namazını da kaçırdım kaza yaptım.Patates kızarttım yüzebilsin diye.Kendime de kapya biber kızarttım çok seviyorum kırmızı biberi.
Bak bunu biliyorumGünaydın huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum
Eki Görüntüle 3020631
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
pc deyim hala baş harflerden anlayabilirsinÇok iyiiiteklifin gecerli mi bir cay iceyim baslayalım. Ilac aldim onun etkisi gecmeden temizleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?