Dua dinliyordum bende canım bu dediğin duayı da dinleyeyim belki iyi gelir teşekkür ederim:)Yaa Rabbim şifa versin güzel huzurlu uykular nasip etsin.Ben uzanarak Kuran ı Kerim okuyordum uykum gelirdi birkaç sayfadan sonra.:)Bi de uyku için ashab ı kehf duası vardı onuda okurdum kendimce birşeyler yapıyordum.:)
Güle güle kirletin.Oturma odasının koltuğunu ve halısını sildim yastık kılıfını yıkadım astım
Rica ederim şifa olsun inş.ben yazmıştım kağıttan okuyordum yatağımda.Bi de yoğurt yiyordum ama reflüyü tetikliyordu yoksa iyi gibiydi.Peki bu durumu tetikleyen birşeyler mi oldu hayatında? Merak ettim cidden üzüldüm senin için bu yüzden soruyorumDua dinliyordum bende canım bu dediğin duayı da dinleyeyim belki iyi gelir teşekkür ederim:)
Ben de yazıp okuyayım yatmadan:)Rica ederim şifa olsun inş.ben yazmıştım kağıttan okuyordum yatağımda.Bi de yoğurt yiyordum ama reflüyü tetikliyordu yoksa iyi gibiydi.Peki bu durumu tetikleyen birşeyler mi oldu hayatında? Merak ettim cidden üzüldüm senin için bu yüzden soruyorumAslında herşeyin şifası bi yerde ama bulmak lazım.
Benim süpürge toz torbasız.Dolunca boşaltıyorum çok memnunum ama sanırım süpürgeme uygun değil.Eki Görüntüle 3020509
Şöyle minik birşey canım torbasına atıyorsun temizledikten sonra boşken.
İmtihanların olmuş zor zamanlar geçirmişsin Rabbim bundan sonrasını zorlaştırmasın kolaylaştırsın inş.Ben de yazıp okuyayım yatmadan:)
Evet canım boşanma aşamasında çok zor bi süreçten geçtim, ağır psikolojik ilaçlar kullandım o zamandan kaldı bu durum. Uyku ilaçları resmen uyuyamama ilaçları oldu o dönemde sonra böyle devam etti. Çok şükür bana kalan sadece uykusuzluk onun dışında iyiyim:)
Amin canım amin hepimizinİmtihanların olmuş zor zamanlar geçirmişsin Rabbim bundan sonrasını zorlaştırmasın kolaylaştırsın inş.❤ Keşke takmayan insanlar olabilsek ama benimde fıtratım da var.Senin gibiyim bende, stres uykusuzluk yapıyor. Bence düzene girecektir elbet.:)
Dünya imtihan dünyası, ne yazık ki hepimiz birşeylerle sinaniyoruz. Buda bazen en yakınımız da olabiliyor kimisi çocuğundan, kimisi eşinden.Kızlar hepinize teşekkür ederim allah razı olsun. Benim mevzum maalesef annem. Bir türlü aşamadığım bir arpa boyu yol alamadığım takılıp kaldığım ve sanırım ömür boyu da acısını çekeceğim sıkıntım.
Kadın sevmiyor ya beni evladını sevmiyor iliklerime kadar onun sevgisizliğini hissediyorum. Sadece sevmemesi değil birde nefret edip kıskanması var. Evimde bir ekmek olsa onun bende değil diğer çocuklarında olmasını dileyecek kadar şuursuz.
Mevzu o kadar derin ve dipsiz ki. Kadınlar kulübüne dahi onun yüzünden üye oldum. Beni çatlattı kalbimi yoğurup çiğneyip tükürdü attı.
Son kez olsun annelik yapar diye doğumda bunalıma girdim çağırdım ve geldi herşeyi daha çok mahvetti. Önceden annem var ama uzak diyordum şimdi annem yok benim diyorum.
Haftada 1 arayıp anne diye hitap ettiğim ama dünyanın en uzak yerinde tanımadığım bir insan gibi. Kaldıramıyorum.
Bu ara ara bende hortlar ama bu sefer herşey üst üste geldi.
Ona olur mu bilmiyorum canımBenim süpürge toz torbasız.Dolunca boşaltıyorum çok memnunum ama sanırım süpürgeme uygun değil.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Abovv yahu bunların hepsi var bende ama güzelmiş ya daha çok hırslandım. Hocam benim ödevler tamam dır. Kanaat notuma eklerseniz sevinirim.ÖNEMLİ : Aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum artık. Onlar etiketsiz olarak sayfayı takip edebilirler
Daha önceden üye olup ve benim tanıdığım üyeler lütfen kendini bana özelden tanıtsın,yoksa listeye eklemeyeceğim. Nick değişimi yapanlarda aynı şekilde.
Merhabalar
Eviniz de hayatınız da düzenli olsun istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz
Bazen yapacak çok işimiz olur ama bir türlü başlayamayız, nerden neye başlasak bilemeyiz.
Burda günlük yapacağımız işleri sabah madde madde yazıcaz ve gün içinde o maddeleri tamamlıycaz. Ben hem maddi hem manevi maddeler yapıcam. İsteyenlerde manevi maddeler ekleyebilir bu zorunlu değil.
Düzen benim için çok önemli, plan yapmak da öyle. Planlı işler her zaman beni rahatlatıyor, huzur veriyor bana. Genelde okuyacağım kitaptan tutunda, misafir geleceği zaman yapacağım yemeğe varana kadar plan yapar madde madde yazarım, yaptıkça yanına bir çentik atarım. Bu beni motive eder.
Evim düzenli olunca ruhum da sakin oluyor, ev veya bulunduğum ortam dağınıksa gergin oluyorum.
Düzen güzel şey
Günlük maddelere örnek vereyim, herkes kendine uygun şekilde yapabilir maddeleri.
Maddi listem :
1- Ev süpürülecek
2 - Toz alınacak
3 - Wc temizlenecek
4 - Ütü yapılacak
5 - Çamaşır faslı
Manevi listem
1- En az 50 sayfa kitap okunacak
2- Basit şeylere öfkelenilmeyecek
3 - Film izlenecek
4 - Esmaül Hüsna okunacak
5 - Sevdiğimiz biri aranıp konuşulacak
Gibi gibi maddeler olacak
Günlük ödev de vericem, mesela bugünün ödevi pencere önlerinin tozunu almak gibi.
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmayacağım.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Şimdiden başlarsan biter ,her gün okuma hedefi koyabilirsin kendineAllah kabul etsin. Bu ramazan benim de hatim niyetim var. Henüz hiç bitiremedim
Tesbih de çekebilirsin canım yattığın yerde.Dua dinliyordum bende canım bu dediğin duayı da dinleyeyim belki iyi gelir teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?