Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa Rabbim şifa versin güzel huzurlu uykular nasip etsin.Ben uzanarak Kuran ı Kerim okuyordum uykum gelirdi birkaç sayfadan sonra.:)Bi de uyku için ashab ı kehf duası vardı onuda okurdum kendimce birşeyler yapıyordum.:)
Dua dinliyordum bende canım bu dediğin duayı da dinleyeyim belki iyi gelir teşekkür ederim:)

Dua dinliyordum bende canım bu dediğin duayı da dinleyeyim belki iyi gelir teşekkür ederim:)
Rica ederim şifa olsun inş.ben yazmıştım kağıttan okuyordum yatağımda.Bi de yoğurt yiyordum ama reflüyü tetikliyordu yoksa iyi gibiydi.Peki bu durumu tetikleyen birşeyler mi oldu hayatında? Merak ettim cidden üzüldüm senin için bu yüzden soruyorum Aslında herşeyin şifası bi yerde ama bulmak lazım.

Ben de yazıp okuyayım yatmadan:)
Evet canım boşanma aşamasında çok zor bi süreçten geçtim, ağır psikolojik ilaçlar kullandım o zamandan kaldı bu durum. Uyku ilaçları resmen uyuyamama ilaçları oldu o dönemde sonra böyle devam etti. Çok şükür bana kalan sadece uykusuzluk onun dışında iyiyim:)

İmtihanların olmuş zor zamanlar geçirmişsin Rabbim bundan sonrasını zorlaştırmasın kolaylaştırsın inş.❤ Keşke takmayan insanlar olabilsek ama benimde fıtratım da var.Senin gibiyim bende, stres uykusuzluk yapıyor. Bence düzene girecektir elbet.:)

Amin canım amin hepimizin
Takmamak olmasa bile azıcık rahat bi insan olmayı o kadar çok isterdim ki:) Rabbim böyle uygun görmüş bizi de napalım:)

Hayırlı geceler kızlar
Anca girdim bugün çok yoğun geçti.
Neler yaptım
Eve süpürge çektim
Bütün evi sildim
Çamaşır serdim
Bulaşıkları makinaya dizdim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Tezgah ve ocağı sildim elde yikanacaklar vardı hallettim.
Örtüleri silkeledim
Çarşaflari değiştirdim
Ödev olarak çamaşır katladım
Wc ve banyoyu yıkadım lavabolari ovdum
Dışarıda işlerim vardı hallettim.
Yemek konularına hiç girmedim bile.
Bu günde bitti öyle böyle
Hayırlı geceler hepinize ❤

Dünya imtihan dünyası, ne yazık ki hepimiz birşeylerle sinaniyoruz. Buda bazen en yakınımız da olabiliyor kimisi çocuğundan, kimisi eşinden.
Çok zor durumlar gerçekten canim.
Rabbım yardımcın olsun inşallah. Çok üzüldüm gerçekten

Abovv yahu bunların hepsi var bende ama güzelmiş ya daha çok hırslandım. Hocam benim ödevler tamam dır. Kanaat notuma eklerseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…