Oturduğum kabahat derim bu saate kadar o kadar işim olsa koltuk batar bana5 metre tül perde ütülenecek mıtfak toplanacak 2 tül perde yıkanacak yataklar toplanacak
Süle sen olsan hemen kalkarmısın
İş yapak dese ses yok
Alırken öyle bir hata etmişim heç sorma yatak odam perdesi ütü istiyorPerddeyi ütülemek mi
Kanepe ele hoşşşşşşOturduğum kabahat derim bu saate kadar o kadar işim olsa koltuk batar bana
Kabus gibiAlırken öyle bir hata etmişim heç sorma yatak odam perdesi ütü istiyor
Kalk kalk bacımsu bunlar bizi abartmada atacaklar dağılak
Dakikalarla dans etmeyi severim 13.30 olsun muuuuKalk kalk bacımsu bunlar bizi abartmada atacaklar dağılak
Senimi kıracanm 3 dakika içinDakikalarla dans etmeyi severim 13.30 olsun muuuu
aynen öyle birebir insanlarıyla öğrenmek yaşamın içinden daha etkili ağız farklı oluyor.Mantığını çözünce çok zor değil ama kelime hazinesi çok fazla, tabi bir de o kadar arapça okuyup yerel halkla anlaşamamak acı verici oluyor, onlar fasit bilmez, lehçe konuşurlar
Dış kapıyı dün silicektim gözüme çok kirli gelmemişti kısmet bugüneymiş.8 mart ödevi
Banyo temizlemek.
Bir kapı silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Getirdim ortaya koydum bende bakisiyoruzÜtü yapmam lazım ya kim ütü masasını getirecek kuracak
Aslında bu biraz ağız farkından fazlası, yeni bir dil gibi maalesefaynen öyle birebir insanlarıyla öğrenmek yaşamın içinden daha etkili ağız farklı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?