- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Biz bakışmiyoruz başladım malesef ütülemem lazımGetirdim ortaya koydum bende bakisiyoruz
Hiç acımıyacak
Ya da düştü galdı bi yerde
Niye öyle dedin ya rahatsizlandin miYa da düştü galdı bi yerde
Yok yok❤ yapıyorum çok hızlı olmasada telefon girdi arayaNiye öyle dedin ya rahatsizlandin mi
Heee gıybet timesssss ☻Yok yok❤ yapıyorum çok hızlı olmasada telefon girdi araya
Aynı annemsin Bonus:))Bi daha buraya çiçek alıcam yazarsam siyah şalın yok şal al deyin olur mu
Şükür canım eşim işe gitti karantinası bitti kuzım da toparlandı epey iyiyiz elhamdulillah sen nasılsın canım ?U UcanSupurge kuzum siz nasılsınız ?
İyiyim kuzum toplu temizliğe kalktım onula uğraşıyorumŞükür canım eşim işe gitti karantinası bitti kuzım da toparlandı epey iyiyiz elhamdulillah sen nasılsın canım ?
Allah razı olsun canım ben de dip köşe yapabilsem keşkeİyiyim kuzum toplu temizliğe kaltım onula uğraşıyorum
Çok şükür atlatınız geçmiş olsun
Sulu boya ile topuğuna sıktığının farkındasın yaniMarkete gittik sulu boya varmış aldık. Öyle sessiz şuan ortam biliyorum fırtına öncesi sessizligi bu nerede görsem tanırım
Farkındayım ama ortam nasıl sessizSulu boya ile topuğuna sıktığının farkındasın yani
Yavaş yavaş yaparsın inşallah kuzumAllah razı olsun canım ben de dip köşe yapabilsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?