Detaylı desen olurdu belkitedaylı
Sus bacım sus daha yeni odak yaptınız ne çabuk kirlettiniz ya, ramazana dair tek düşüncem ben ne yicemRamazan öncesi mutfak tedaylı temizliyecekler el kaldırsın
DüzeltimDetaylı desen olurdu belki
Odak noktası mutfak yeni yaptık o kadar ayrıntıya girmem ben.
Ben o vakkit hastalıgın rehavetindeydimSus bacım sus daha yeni odak yaptınız ne çabuk kirlettiniz ya, ramazana dair tek düşüncem ben ne yicem
Ben Ramazan’da yapmak istiyorum bayrama doğru hatta bayramda kayınvalidemler gelebilir birkaç gün bizde kalıp köye geçerler yazı geçirmek içinYavaş yavaş yaparsın inşallah kuzum
Benimde mutfağı ramazandan önce detaylı yapmam lazım dolap içi filan bakalım inşallah beraber yaparız
Allah kolaylık versin ya zor :/Sağlık ocağına gidip geldim kan şekerim düştü.Oğluma biraz atıştıracağı birşeyler almıştım.Bu süt diyeti artık çok zor geliyor kızlar bana.Rabbim tüm hasta bebişlere şifa versin.Çok zor bi durum bünyem zayıf zaten böyle daha da zayıflayacak gibi.
Cennetlik hatunsunEşim sırma saçlım kurt bakışlım mesaiye kalıcakmış. O zaman dans o zaman mis gibi eve uyanmaca
Kocama hürmette sınır tanımam. Her işten geldiginde ayaklarını yıkarkdkflflflf ÖfffCennetlik hatunsun
Aferin her hafta birinizin kadınlığını konuşalım burdaKocama hürmette sınır tanımam. Her işten geldiginde ayaklarını yıkarkdkflflflf Öfff
Kocamı virmemAferin her hafta birinizin kadınlığını konuşalım burda
Biliyorum canım yüzyılın aşkı sizinkiKocamı virmemkolay bulmadım
Bir ütü odası ayarlıyayım istersenKocamı virmemkolay bulmadım
Biliyorum canım yüzyılın aşkı sizinki
Bizim içşn biraz tehlikeli olabilirBir ütü odası ayalıyayım istersen
Ütüyle dans eder aşk tazelersiniz
Ne tehlikesi altı üstü ütü yapıp giysileri jilet gibin yaparsınızbak ne diyor Bonus
Bizim içşn biraz tehlikeli olabilir
Niye yakarmısın adamı ay dilim sürçtü yani kıyafetleribak ne diyor Bonus
Bizim içşn biraz tehlikeli olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?