- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Yapmadim
Başka bahara kaldı desene
Herifin pantolonu simdi de ütülemezsem sabaha ona kitlemis olucamBaşka bahara kaldı desene
Allah yardimcisi olsun cabucak biter toparlanır inşallahHayırlı akşamlar arkadaşlar. İnşAllah hepiniz iyisinizdir.
Alıntı yapamadım geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ederim
Annem yarın ameliyat olacak. Şuan moral olarak da gayet iyi. Dualarınıza katarsanız çok sevinirim
Otobüsteyim bonusum yanından geliyorum. Çok şükür iyi durumda. Biraz korkuyor tabi ama normal.Limonsuzzcay annen nasıl?
Benim öyle bir arternatifim yokHerifin pantolonu simdi de ütülemezsem sabaha ona kitlemis olucam
Kuzum sanırım kaçırmışım bu ara çok geçmişte yapamıyorum acil şifalar diliyorum inşallah önemli bir şey değildir ?Otobüsteyim bonusum yanından geliyorum. Çok şükür iyi durumda. Biraz korkuyor tabi ama normal.
Bende bayram önü yaparım inşallah bakalım nasip belli olmaz.Ben Ramazan’da yapmak istiyorum bayrama doğru hatta bayramda kayınvalidemler gelebilir birkaç gün bizde kalıp köye geçerler yazı geçirmek için
Benimkini her gün konuşabilirsiniz ne de olsa kadının hasıyımAferin her hafta birinizin kadınlığını konuşalım burda
Allah kolaylık versin canımSağlık ocağına gidip geldim kan şekerim düştü.Oğluma biraz atıştıracağı birşeyler almıştım.Bu süt diyeti artık çok zor geliyor kızlar bana.Rabbim tüm hasta bebişlere şifa versin.Çok zor bi durum bünyem zayıf zaten böyle daha da zayıflayacak gibi.
Kocalarınızı konuşmayın ulu ortaNiye yakarmısın adamı ay dilim sürçtü yani kıyafetleri
Sesli uyarıda ışık çalışmıyomu acabaBonus kurutucunun tank dolu ışıgı hiç yanmıyor ya. Acaba ben tam dolu defilken mi döküyorum dicem ama agzına kadar dolu oluyor. Acaba çeşmeden su doldursam tanka öyle çalıştırsam bozulur mu
Kolayca geçer inşallah canım Allah şifa versinHayırlı akşamlar arkadaşlar. İnşAllah hepiniz iyisinizdir.
Alıntı yapamadım geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ederim
Annem yarın ameliyat olacak. Şuan moral olarak da gayet iyi. Dualarınıza katarsanız çok sevinirim
Alın kadınlık öğrenin pehBenim öyle bir arternatifim yok
Bundan üç hafta önce canımı sıktı götür o çok sevgili anan ütülesin olmadı ablana yolla en azından bir eline sağlık der sevap kazanırsın sırf seni düşündüğümden başka gayem yok dedim.
Sonra ütücüye götürdü
Sevap kazanmasını bilen düşünüyorumAlın kadınlık öğrenin peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?