- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
Peteği açtiktan sonra takamayanlara bir konuşma yapmak ister misinBugün neler yaptım
Evi topladım komple süpürdüm
Oturma odasının halısını kaldırıp koltuğu çektim sildim
Oturma odasının peteğini açıp temizledim
Lavaboyu klozeti çamaşır suyuyla ovdum
1 makine çamaşır yıkayıp astım
Koltuk örtüsünü yıkadım astım
Bulaşık makinesini doldurup çalıştırdım
Ne diyimPeteği açtiktan sonra takamayanlara bir konuşma yapmak ister misin
Allah ıslah etsin deNe diyim
Estağfirullah çok kolay aslında tık diye oluyor çıkarıp geri takabildiğim nadir şeylerdenAllah ıslah etsin de
Sabah ilk işm tekrar denemk olucakEstağfirullah çok kolay aslında tık diye oluyor çıkarıp geri takabildiğim nadir şeylerdenbiliyorsun bir fırın kapağı maceram vardı
Takamazsan ben gelir takarımSabah ilk işm tekrar denemk olucak
88 liyim dikkatimi çekti hemenVayyyy hadi dilek tutalım
Çok geçmiş olsun canım .rabbim şifa versinHayırlı akşamlar kızlar.
Annem bypass ameliyatı oldu. Çok şükür ameliyat iyi geçti bugün normal odaya aldılar. Dualarınız için Allah razı olsun
Gelmiş geçmiş olsun canım çabuk toparlanır inşallahHayırlı akşamlar kızlar.
Annem bypass ameliyatı oldu. Çok şükür ameliyat iyi geçti bugün normal odaya aldılar. Dualarınız için Allah razı olsun
Şükürler olsun canım gelmiş geçmiş olsun tez vakitte kavuşsun sağlığına inşallahHayırlı akşamlar kızlar.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinHayırlı akşamlar kızlar.
Çok geçmiş olsun canım .rabbim şifa versin
Gelmiş geçmiş olsun canım çabuk toparlanır inşallah
Şükürler olsun canım gelmiş geçmiş olsun tez vakitte kavuşsun sağlığına inşallah
Allah razı olsun kızlar çok sağolunCanım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Tekrar geçmiş olsunHayırlı akşamlar kızlar.
Hayırlı akşamlar kızlar.
Tekrar geçmiş olsun
Amin sağolun
Kahvaltı yapmadan iş yapamayanlardanım maalesef.Bende bebiş biraz büyüyünce bu şekilde deneyeceğim.Daha rahat oluyordur bence.Evetaccuk takıntım var. Dip köşe balkondan başlayıp banyoya kadar günlük süpürüp silerim mutlaka . Yoksa oturamıyorum. Hatta kahvaltı falan da yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?