Vayyyy hadi dilek tutalım8888. Sayfa olmuş
Geçmiş olsun canım önemli değildir umarımHastayım bugün bişey yapmadım sofra kurup kaldırmaktan başka.
Ben de ben deosandım yav
Eline sağlık efserim düşünmen yeterDur yoruldun bende sana kahfe ikram edeyimEki Görüntüle 3023504
Sodayı bardağa koyamadım malum bulaşıkları pirelerimi söyledim yıka diye sağolsun yıkamadılar ondan yani yanlış anlama
Kim oBu ara fena havalandı o
Benimki de evdeydi bugünKocam niye evde yaa amaaan
Arçelik 700 km var bende nevresim hariç kırışmadan çıkarıyor. Bekletirsen kırıştırıyor tabi. Memnunum.Kızlar evinde kurutma makinesi olan var mı ? Memnun musunuz? Markasını da yazabilir mısınız?☺
Teşekkür ederim canım fiyatına bakacağım internetten.☺Arçelik 700 km var bende nevresim hariç kırışmadan çıkarıyor. Bekletirsen kırıştırıyor tabi. Memnunum.
Yahu birşey dikkatimi çektiYataklar toplandı nevresim değişti
Ev havalandı
Mutfak toplandı
Kuruyanlar büküldü yerleşti
Ev süpürüldü
Banyo tuvalet yıkandı
Yerler silindi
Toz alındı
EvetYahu birşey dikkatimi çektiSen sanki hergün dip köşe temizlik yapıyorsun gibi.
Geçmiş olsunHastayım bugün bişey yapmadım sofra kurup kaldırmaktan başka.
Bir ben mi pasaklıyım yaEvetaccuk takıntım var. Dip köşe balkondan başlayıp banyoya kadar günlük süpürüp silerim mutlaka . Yoksa oturamıyorum. Hatta kahvaltı falan da yapamıyorum
2 çocuk var evde. Ne bilim rahatsız oluyorum. Dışarda işim olsa bile akşam üstü döndüğümde illa süpürürüm silemesemde .ama ertesi sabah süpürge silgi illaki olur.Bir ben mi pasaklıyım yagözle görülür bişey yoksa temizsindir hergün silip süpürmenin ne gereği var
Maşallah diyeyim gözüm değmesin2 çocuk var evde. Ne bilim rahatsız oluyorum. Dışarda işim olsa bile akşam üstü döndüğümde illa süpürürüm silemesemde .ama ertesi sabah süpürge silgi illaki olur.
Teşekkür ederimMaşallah diyeyim gözüm değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?