Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah ferahlık versin
amin canım.
Canım benim, Allah içine ferahlık versin. Bazen böyle dönemler oluyor, bir an önce huzur dolsun için
Ayy Allah razı olsun amin inş.sıkıntılarımız hep üst üste eşimde bende bunalmış durumdayız.
Benim çocuklar da gidiyor onlarda isterse gelebilir sonuçta oğullarının da evi ama ben resmiyim artık.
Öylede Nego hastalık var hiç dikkat etmiyorlar.Torunları onlara gelir bildiğin grip ben şaşıp kalıyorum.Ha maske takılsa anlayacağım.Ama yani tanıyan bilir ya öyle hiçbir şey umrunda değil kaynanamın.
Selamlarrr
Ben yaz bekledikçe kış gitmek bilmiyor ne kadar da güzel

Rabbim gönlüne ferahlık versin canım
Amin canım çok sağol.❤Hayırlısıyla yaz gelsin istiyorum bende.Ama bizim burada ilkbahar çok güzel oluyor.

ne yapıyor ki canım işlere mi karışıyor yaşlılar genelde öyledir.Habi de inatçı olurlar.

ne yapıyor ki canım işlere mi karışıyor yaşlılar genelde öyledir.Habi de inatçı olurlar.
Haahaha o sadece bitanesi her zaman yaptığı şey bu bambaşka bişi
Şimdi hiç bişi olmamış gibi ama
Bizde keyfliyiz valla nesemizi bozamazlar artık gardropbu karıştırmış vs yok ben yeni alip sakliyomusum yok ediyomusum vs oda karıştrmasi normal bizim için artik da yok diyorum inanmıyor vs karışık olaylar cnm ya

Allah sabrını artırsın gülüp geç en iyisi takılmamak lazım. ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…