- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çok geçmiş olsun canım.❤Amin sağolunhastanedeyim başında. Eski mesajlarınızı okuyup gülüyorum moralim düzeliyor
Afiyet olsun..Bende bitki çayı içiyorum
Geçmiş olsun limonsuzum çabucak çıksın anneciğin ❤Amin sağolunhastanedeyim başında. Eski mesajlarınızı okuyup gülüyorum moralim düzeliyor
Hiç bişey kahvaltıma engel olamazEvetaccuk takıntım var. Dip köşe balkondan başlayıp banyoya kadar günlük süpürüp silerim mutlaka . Yoksa oturamıyorum. Hatta kahvaltı falan da yapamıyorum
Aha bu zuggum oluyHiç bişey kahvaltıma engel olamaz
Aynen işin çoğu bitmiş oluyo kahvaltıya kadar. Günün kalanı sizin oluyorKahvaltı yapmadan iş yapamayanlardanım maalesef.Bende bebiş biraz büyüyünce bu şekilde deneyeceğim.Daha rahat oluyordur bence.
Vallah bana afiyet oluyoAha bu zuggum oluy
Aynen işin çoğu bitmiş oluyo kahvaltıya kadar. Günün kalanı sizin oluyor
Allah şifa versin canım çok çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar kızlar.
Annem bypass ameliyatı oldu. Çok şükür ameliyat iyi geçti bugün normal odaya aldılar. Dualarınız için Allah razı olsun
Teşekkür ederimZ zeynebzeyneb geçmiş olsun.
Geçmiş olsunİyi geceler hanımlar
Bugün pek iş yaptığım söylenemez
Kahvaltı yaptım
Oturma odasını topladım süpürdüm
Öğle ve akşama yemek yaptım
Kulağım iltihab olmuş onun ağrısından işe odaklanamıyorum bu kadar işe de şükür.
Ama mutfak bitmedi dahave çocuklar da ayakta
Çok geçmis olsunİyi geceler hanımlar
Bugün pek iş yaptığım söylenemez
Kahvaltı yaptım
Oturma odasını topladım süpürdüm
Öğle ve akşama yemek yaptım
Kulağım iltihab olmuş onun ağrısından işe odaklanamıyorum bu kadar işe de şükür.
Ama mutfak bitmedi dahave çocuklar da ayakta
Kuzum kar yüseklere yağıyor şehire ara sıra gün içinde yağıp yağıp duruyor dünden sonrada bayağı soğudu şehir mekezinde birikme yok ama cevre ilcelerde kara kış gibi gözüküyor.İyi akşamlar canlarım, görümcem yemeğe çağırmıştı sağolsun çayımızı da içtik geldik.
Efser malatyada havalar nasıl? Kar var mı çok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?