Tam başladım eltimim robot almış çalıştıramamış gittim onu çalıştırdımSende mi yapamadin baslamstin ya sanki
Yapacaklarım;
Öğlene ve akşama yemek
Çay yanına yenecek birşeyler (kek vs)
Kitap okuma saati(kısacık)
Yarım saat Leslie
Ardından banyo
Bir makine daha çamaşır yıkanacak
Ve ödevler
İnşallah akşama bildirim yaparım bakalım hepsini yapabilecek miyim öğleden sonra misafir gelecek
Itina ile robot calistirilir yaz kapiyaTam başladım eltimim robot almış çalıştıramamış gittim onu çalıştırdım
Eve geldim yemekte yok yemek ayarladım
Nasıl hevesliyim sabahtan belliydi
Hevesimiz başka bahara kaldıItina ile robot calistirilir yaz kapiya
Bilmem mi hevesini beni gaza getirende sendin
Ramazan temizligi yapcaz miHevesimiz başka bahara kaldı
Ay bugün tövbe demistiiinMaşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor maşallah deyin çabuk KAYINANNİŞİM geldisüpriz yapmışlar
Mutfağı yapmam lazımRamazan temizligi yapcaz mi
Benim ki değilMaşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor maşallah deyin çabuk KAYINANNİŞİM geldisüpriz yapmışlar
Ne zmaan baslarsin baslayalim birlikte bende mutfaga ozen gostermem lazimMutfağı yapmam lazım
Ramazana 3 hafta var ya bu hafta yada önümüzdeki hafta başlıyalım ki ramazanı temiz karşılayalım ne dersin ?Ne zmaan baslarsin baslayalim birlikte bende mutfaga ozen gostermem lazim
Bu hafta başlasak iyi olur. Yavaş yavaş diğer yerleri de hallederim. Hatimler falan da fazlalasmadan bitsin harika olurRamazana 3 hafta var ya bu hafta yada önümüzdeki hafta başlıyalım ki ramazanı temiz karşılayalım ne dersin ?
Tamam o zaman her gün belirlediğimiz yerleri yaparızBu hafta başlasak iyi olur. Yavaş yavaş diğer yerleri de hallederim. Hatimler falan da fazlalasmadan bitsin harika olur
Diyelim cümle günahlarımızdan estağfurullah estağfurullahMaşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor maşallah deyin çabuk KAYINANNİŞİM geldisüpriz yapmışlar
Ben ara tatile girdim ramazan öncesi varım her şeyeBu hafta başlasak iyi olur. Yavaş yavaş diğer yerleri de hallederim. Hatimler falan da fazlalasmadan bitsin harika olur
Ohh güzel firsatBen ara tatile girdim ramazan öncesi varım her şeye
Hadi bana bişeyler söyleNe yani dualarım kabul oluyor ama tersten mi oluyor
Dur heycandan unuttum her şeyiHadi bana bişeyler söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?