Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öyle düşünme insan yoruluyor sabırda bi yerde tükeniyor imanımız olmasa isyan ederiz. Yorgunken zor sabrediliyor sadece.
Allah zorunu kolay eylesin ne diyim
Amin cümlemize.Allah razı olsun Bonuscum.Bende sen çok akıllı bi kadınsın diyeyim. Yazdıkların hep moral veriyor bana.

Amin canım.❤Çok doğru söylüyorsun takmayacağım diyorum ama bazen onlar yüzünden çok sıkıntı çekiyorum.Bu durum beni sinir ediyor.Öfke patlaması yaşıyorum galiba.
İnan çok çok iyi anlıyorum seni. Tek sende değil o dert. Çoğu defa çocuklardan çıkarmışımdır öfkemi hiç yere. Ama değmez inan

İnan çok çok iyi anlıyorum seni. Tek sende değil o dert. Çoğu defa çocuklardan çıkarmışımdır öfkemi hiç yere. Ama değmez inan
Off aynı şekilde canım eşimle aramız bozuluyor bende ondan çıkarıyorum genelde Ama beni anlayan birilerinin olması ne güzel çok teşekkür ederim dertlerimi paylaşıyorsunuz. Ama görüyorum ki benim gibi olanda cidden çokmuş.Benim çevremde benim gibi olan yok denecek kadar.

Bende sizler sayesinde rahatlıyorum. Kendi kız kardeşim annem dahil kimse anlamadı beni. Eşim de arkamda durmadı ona da patlayamadım yani . Kendi kendimi yedim. Temizlik hastası oldum. Koltukların örtüsü bozulmasın diye üstüne oturamıyodum

aynen öyle canım enn iyisi taşınmak bekliyorum havaların düzelmesini oğlumunda anasınıfı var ondan pusuda bekliyorum Bunu açıklayınca çok büyük tepki alacağım tabi.
Şöyle düşün. Her türlü kötüsün onlara göre. Bari kendi iyiliğin için kötü ol bi kere de .

D u t senin bilezik gidiyor

Kv'desi duble geçimsiz olan bi benim ki galiba Kara bahtım kör talihim.Evi satıp payımızı isteyelim eşime dedim.Bakalım zaman bize ne gösterecek yoksa çok kötü şeyler olacak gibi.
Ev kv ninse eğer sattıracağını sanmıyorum. Eşin de nasıl kira verelim taşınınca derse birde,eşin biliyor mu bu düşünceni?

aynen öyle canım enn iyisi taşınmak bekliyorum havaların düzelmesini oğlumunda anasınıfı var ondan pusuda bekliyorum Bunu açıklayınca çok büyük tepki alacağım tabi.
Eşyaları topla evi ayarla. Taşınacağın gün bilgi ver. Öncesinde hissettirme bile. Direkt gidersiniz. Yatıya gelemeyecekleri kadar yakın zırt pırt gelemeyecekleri kadar uzak bir yer bakınırsınız.

Oh misss olmuş selizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…