- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Amin cümlemize.Allah razı olsun Bonuscum.Bende sen çok akıllı bi kadınsın diyeyim.Öyle düşünme insan yoruluyor sabırda bi yerde tükeniyor imanımız olmasa isyan ederiz. Yorgunken zor sabrediliyor sadece.
Allah zorunu kolay eylesin ne diyim
İnan çok çok iyi anlıyorum seni. Tek sende değil o dert. Çoğu defa çocuklardan çıkarmışımdır öfkemi hiç yere. Ama değmez inanAmin canım.❤Çok doğru söylüyorsun takmayacağım diyorum ama bazen onlar yüzünden çok sıkıntı çekiyorum.Bu durum beni sinir ediyor.Öfke patlaması yaşıyorum galiba.
Off aynı şekilde canım eşimle aramız bozuluyor bende ondan çıkarıyorum geneldeİnan çok çok iyi anlıyorum seni. Tek sende değil o dert. Çoğu defa çocuklardan çıkarmışımdır öfkemi hiç yere. Ama değmez inan
Bende sizler sayesinde rahatlıyorum. Kendi kız kardeşim annem dahil kimse anlamadı beni. Eşim de arkamda durmadı ona da patlayamadım yani . Kendi kendimi yedim. Temizlik hastası oldum. Koltukların örtüsü bozulmasın diye üstüne oturamıyodumOff aynı şekilde canım eşimle aramız bozuluyor bende ondan çıkarıyorum geneldeAma beni anlayan birilerinin olması ne güzel çok teşekkür ederim dertlerimi paylaşıyorsunuz. ❤ Ama görüyorum ki benim gibi olanda cidden çokmuş.Benim çevremde benim gibi olan yok denecek kadar.
aynen öyle canım enn iyisi taşınmak bekliyorum havaların düzelmesini oğlumunda anasınıfı var ondan pusuda bekliyorumBir çıkış yolu bulma zamanı gelmiş
Şöyle düşün. Her türlü kötüsün onlara göre. Bari kendi iyiliğin için kötü ol bi kere de .aynen öyle canım enn iyisi taşınmak bekliyorum havaların düzelmesini oğlumunda anasınıfı var ondan pusuda bekliyorumBunu açıklayınca çok büyük tepki alacağım tabi.
Kızlar öldüm bittim
* Mutfağa giriştim
Tüm buzdolabı, bulaşık çamaşır makinesini çektim altını sildim,
Beyaz eşyaların üstünü yanını sağını solunu sildim. Deterjan gözünü temizledim.
Armatürleri ovdum, tezgah arkasını ve mutfak dolaplarını dışardan sildim
Fırını ocağı aspiratörü temizledim, mutfak petek ve kapısını sildim.
Kocam tüm evi detaylı süpürdü ben de arkasından sildimdetaylı toz aldım. Cam önlerini sildim, kapı kollarını sildim
Banyo tuvalet foşur foşur yıkadım.
Yatak odası nevresimlerini değiştirdim, bir makine bulaşık ve çamaşır yıkanıyor.
Akşam yemeğe görümceme gidicem
Aman öyle böyle olduğu kadar çocuğun gönlünü hoş edelim dedik biz de nasiplendikSen yaparsan başka olur tadıBülent kim ki la senin Toto’nu yesin beee
Ev kv ninse eğer sattıracağını sanmıyorum. Eşin de nasıl kira verelim taşınınca derse birde,eşin biliyor mu bu düşünceni?Kv'desi duble geçimsiz olan bi benim ki galibaKara bahtım kör talihim.Evi satıp payımızı isteyelim eşime dedim.Bakalım zaman bize ne gösterecek yoksa çok kötü şeyler olacak gibi.
Eşyaları topla evi ayarla. Taşınacağın gün bilgi ver. Öncesinde hissettirme bile. Direkt gidersiniz. Yatıya gelemeyecekleri kadar yakın zırt pırt gelemeyecekleri kadar uzak bir yer bakınırsınız.aynen öyle canım enn iyisi taşınmak bekliyorum havaların düzelmesini oğlumunda anasınıfı var ondan pusuda bekliyorumBunu açıklayınca çok büyük tepki alacağım tabi.
SağolGeçmiş olsun
Evi kiraya verin sizinse. Satma işi zor.Kv'desi duble geçimsiz olan bi benim ki galibaKara bahtım kör talihim.Evi satıp payımızı isteyelim eşime dedim.Bakalım zaman bize ne gösterecek yoksa çok kötü şeyler olacak gibi.
Oh misss olmuş selizimKızlar öldüm bittim
* Mutfağa giriştim
Tüm buzdolabı, bulaşık çamaşır makinesini çektim altını sildim,
Beyaz eşyaların üstünü yanını sağını solunu sildim. Deterjan gözünü temizledim.
Armatürleri ovdum, tezgah arkasını ve mutfak dolaplarını dışardan sildim
Fırını ocağı aspiratörü temizledim, mutfak petek ve kapısını sildim.
Kocam tüm evi detaylı süpürdü ben de arkasından sildimdetaylı toz aldım. Cam önlerini sildim, kapı kollarını sildim
Banyo tuvalet foşur foşur yıkadım.
Yatak odası nevresimlerini değiştirdim, bir makine bulaşık ve çamaşır yıkanıyor.
Akşam yemeğe görümceme gidicem
Nego madeninden çıkarmaya gitti külçe takacakGecmise bakmadim var mı altin alan
Sende mi yapamadin baslamstin ya sankiNego madeninden çıkarmaya gitti külçe takacak bence
Biz değiliz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?