Ay bugün tövbe demistiiin
Kimdi o kaynana duasi eden
Ulan yaktınız beni gece geceDiyelim cümle günahlarımızdan estağfurullah estağfurullah
HıhhhhhhDur heycandan unuttum her şeyi
Don var ya gidemezsek dedi neyin helalini istiyonDut gel helalleşelim gız
Kız ben duada etmedim tövbe est gitsin kayınannesinde kalsın dedim kör şeytan sen nasıl ilettin kadına bunuUlan yaktınız beni gece gece
AmanıınnDon var ya gidemezsek dedi neyin helalini istiyonburda kalırsınız nolcak dedim
Ayarlıycam bişeyler dur liste çok büyükHıhhhhhh
Kız ben duada etmedim tövbe est gitsin kayınannesinde kalsın dedim kör şeytan sen nasıl ilettin kadına bunu
Isi erken yapip üstüne sporda yapcam yazarsan nazar değer bakdaha kötüsü o burda kalacaktı az daha . Allahım tövbe ne günah işlediysem sen affet
Spora içerlememiştim düşünIsi erken yapip üstüne sporda yapcam yazarsan nazar değer bak
Ben en cok ona içeerledim dedim bide duş alır simdi üstüneSpora içerlememiştim düşün
Elemtere fiiiiişşşşşş supaneke aminIsi erken yapip üstüne sporda yapcam yazarsan nazar değer bak
Ona da içerlesen kocamgiller komple gelir 10 gün yatardı herhalSpora içerlememiştim düşün
Neyse tehlike geçti anlatıymBen en cok ona içeerledim dedim bide duş alır simdi üstüne
Benim kayınannişimi de götür saklambaç oynayak de kaybet de gel sevabınaYer alaska bahçeye iniyorum kızlarla karda yürümeye
Artık deliliğe vuracam napimSen resetemi bastın noldu bi renk gelmiş sufatına
Antenleri fazla çalıştı
Çok çok fazlaAntenleri fazla çalıştı
Arkadaşlar şunu unutmayınki bana hiç bişey olmazAntenleri fazla çalıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?