Ben bu diziyi eşim seyrediyor arada bakarım bu dizideki arada kalmışlığı sevemedim güldüreyim mi ağlatayım mı komik sahneri espiriler güzel bir kaç dakika sonra içini parça parça eden sahne geliyor hızlı duygu geçişleri varGünaydın bir pazar sabahı klasiği yine sefere ağladım bir daha seferi üzerlerse diziyi izlemeyeceğim garibimin çilesi bitmedi
Evet evet ay yoksa yüreğim yarılırdı ağlamaktan izleyemezdimBen bu diziyi eşim seyrediyor arada bakarım bu dizideki arada kalmışlığı sevemedim güldüreyim mi ağlatayım mı komik sahneri espiriler güzel bir kaç dakika sonra içini parça parça eden sahne geliyor hızlı duygu geçişleri var
Ayarı bozulmuşEvet evet ay yoksa yüreğim yarılırdı ağlamaktan izleyemezdim
Iyi demissin. Büyütücek bisey değilse aynı şeyler defalarca tekrarlanır tabii.Günaydın, iyi pazarlar diliyorum.Bomba haberle geldim.
Sabah eşim kayınvalidemlere gitmeyi teklif etti. Bir süre görüşmek istemediğimi, çok kırıldığımı, kafasına estiği gibi eylemlerde bulunup sonra bir şey olmamış gibi devam edemeyeceğini, en azından hatasını anlamasını istediğimi söyledim. Sonra olay senin ailen benim aileme geldi. (Benimkileri hiç destekleyemem, yılda bir ya da iki kez gidiyoruz. Yüzümüze bakmıyorlar. İki sohbet anca. Kös kös oturuyoruz üç gün sonra eve dönüyoruz. Ben her dönüşte ağlıyorum, eşim teselli ediyor hep.) Annesinin ne kadar eziyet çektiğini, şiddet gördüğünü vs anlattı eşim. Psikolojisinin bunlardan dolayı bozuk olduğunu, idare etmemiz gerektiğini söyledi. Profesyonel yardım alırsa her zaman destekçisi olurum ama bu davranışı 7 ayda bizim evimize gelip üç defa yaptı, dördüncüsüne asla müsaade etmem. Evime gelip huzurumuzu kaçırıp gidemez, sonra da bir şey olmamış gibi gelemez dedim. Çok büyütüyormuşum. Öyle mi gerçekten?
Durumu ve ortamı gözelemlerime dayanarak kararlığı olduğunu göstermen iyi olmuş karşındaki kişi eğer kırıldığını Böyle anlıyorsa bırak anlasınGünaydın, iyi pazarlar diliyorum.Bomba haberle geldim.
Sabah eşim kayınvalidemlere gitmeyi teklif etti. Bir süre görüşmek istemediğimi, çok kırıldığımı, kafasına estiği gibi eylemlerde bulunup sonra bir şey olmamış gibi devam edemeyeceğini, en azından hatasını anlamasını istediğimi söyledim. Sonra olay senin ailen benim aileme geldi. (Benimkileri hiç destekleyemem, yılda bir ya da iki kez gidiyoruz. Yüzümüze bakmıyorlar. İki sohbet anca. Kös kös oturuyoruz üç gün sonra eve dönüyoruz. Ben her dönüşte ağlıyorum, eşim teselli ediyor hep.) Annesinin ne kadar eziyet çektiğini, şiddet gördüğünü vs anlattı eşim. Psikolojisinin bunlardan dolayı bozuk olduğunu, idare etmemiz gerektiğini söyledi. Profesyonel yardım alırsa her zaman destekçisi olurum ama bu davranışı 7 ayda bizim evimize gelip üç defa yaptı, dördüncüsüne asla müsaade etmem. Evime gelip huzurumuzu kaçırıp gidemez, sonra da bir şey olmamış gibi gelemez dedim. Çok büyütüyormuşum. Öyle mi gerçekten?
Kırıldığımı muhtemelen anlamayacak karşı taraf ama tepkimi eşim gördü en azından. Ben gitmesem bile birkaç haftaya kayınvalidemler hiçbir şey olmamış gibi gelir, yatıya da kalırlar. Ayrıca eşim tek başına 4 saat yol gidip gelmez. Şimdiye kadar hiç tek başımıza ailelere gitmedik il dışında oldukları için.Durumu ve ortamı gözelemlerime dayanarak kararlığı olduğunu göstermen iyi olmuş karşındaki kişi eğer kırıldığını Böyle anlıyorsa bırak anlasın
Eşine gelince bu konuyu kedi adına hiç kişiseleştirmesin bu benim kararım sen istediğin vakkit git anneni gör ve gel de
Durumun ilerde düzeleceğini ve daha sağlıklı bir ilişki için yapıyorum yoksa ailemiz bundan yara alır dersen belki senin kararlı olduğunu anlar
Çok teşekkür ederimmimesis Uzaklığın ne kadar olduğunu bilmiyorumdum
İnsanlar konuşurak anlaşmak için son derece saygılı açıklamalar yaparak durumu hatalarını kabullenecek insanlar olmalıyız malesef bizim toplumumuzda gelişmemiş bir olgu koşnuşmaya başladığın an haliyle karşı tarafta kendini savunmak için ortaya alakalı alakasız bir sürü mevzu atar asıl olan konudan çıkar.
En etkilisi tavır almak biraz geç anlaşılsada tavrın öyle yada böyle anlaşılıyor Bunu eşine tarşımaya dönüştürme ama ondan uzun zamana ihtiyacı olduğunu söyle izin vermesini kibar bir dille izah et ben zamanı gelirse görüşeceğim de ki bunu uzatmayacağını anlasın rahatlasın zorlamasın Gitmeyeceğini bilsen sen yinede teklifini yap anneni görmek istersen git gör deki kendi üzerinde baskı kurduğunu hissetmesin
Durumu sen dedin ben dedime hiç getirme bu sefer hissetkilerin tabiri cayize ucuzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?