- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.041
- 133
Bu günaydın bana değil sanırımGünaydın titiz hanımlar
Hayırlı sabahlar al bizim evden de o kadar 60 a çıksa kombi ancak o zaman ısınıyor ee 60 a dayayınca fatura kol gibiHayırlı sabahlar kızlar
Hava buz ev ısınmıyor Bi türlü
Niye kız sanada tabikineBu günaydın bana değil sanırım
Hayırlı sabahlar al bizim evden de o kadar 60 a çıksa kombi ancak o zaman ısınıyor ee 60 a dayayınca fatura kol gibi
Ee ben titize uymuyorum ki amaNiye kız sanada tabikine
Bizim şuan 60 da yine de ısınmıyor, birazcık güneş çıksa hemen ısınır amaBu günaydın bana değil sanırım
Hayırlı sabahlar al bizim evden de o kadar 60 a çıksa kombi ancak o zaman ısınıyor ee 60 a dayayınca fatura kol gibi
65te yanıyor ve ehhhhh işte diyebilirimBizim şuan 60 da yine de ısınmıyor, birazcık güneş çıksa hemen ısınır ama
En son çok yukselttigimde kombi bozuldu korkuyorum valla artik daha fazla yukseltmye65te yanıyor ve ehhhhh işte diyebilirim
Evet ben de korkuyorum bundanEn son çok yukselttigimde kombi bozuldu korkuyorum valla artik daha fazla yukseltmye
Haklısın umarım gitmedin. Ruh saglıgı düzgün olmayabilir idare etmişsin zaten. Senin de mi ruh saglıgını bozmak istiyor.Günaydın, iyi pazarlar diliyorum.Bomba haberle geldim.
Sabah eşim kayınvalidemlere gitmeyi teklif etti. Bir süre görüşmek istemediğimi, çok kırıldığımı, kafasına estiği gibi eylemlerde bulunup sonra bir şey olmamış gibi devam edemeyeceğini, en azından hatasını anlamasını istediğimi söyledim. Sonra olay senin ailen benim aileme geldi. (Benimkileri hiç destekleyemem, yılda bir ya da iki kez gidiyoruz. Yüzümüze bakmıyorlar. İki sohbet anca. Kös kös oturuyoruz üç gün sonra eve dönüyoruz. Ben her dönüşte ağlıyorum, eşim teselli ediyor hep.) Annesinin ne kadar eziyet çektiğini, şiddet gördüğünü vs anlattı eşim. Psikolojisinin bunlardan dolayı bozuk olduğunu, idare etmemiz gerektiğini söyledi. Profesyonel yardım alırsa her zaman destekçisi olurum ama bu davranışı 7 ayda bizim evimize gelip üç defa yaptı, dördüncüsüne asla müsaade etmem. Evime gelip huzurumuzu kaçırıp gidemez, sonra da bir şey olmamış gibi gelemez dedim. Çok büyütüyormuşum. Öyle mi gerçekten?
Umarım çok daha çok güzel günler paylaşırsınız önemli olan birinizi herhaliyle sevmek bazen böyle firenler gerikiyor anlaşılmak için herşey yolunu alır yeterki kendinin değerini bil ve bunu hissetirÇok teşekkür ederimgörüşmeyi tamamen kesecek bir durum değil zaten bu olanlar ama çok sık tekrarlanması beni rahatsız eden. Rahatsız olduğum birkaç konu haricinde gerçekten eşimin ailesi bana karşı çok iyi. Anneme gel sana ihtiyacım var desem kırk kere düşünür gelmez bile belki ama kayınvalideme desem neden diye sormadan hemen gelir. Böyle düşününce de hemen vicdanım rahatsız oluyor, yumuşayıveriyorum.
Fincanın yiyeyimKahvaltı yaptık, mutfağı topladım. Hadi kahveye
Eki Görüntüle 3024651
Benşmde öyle kızEv toplandi havalandirildi
Camasirlar bitti yarina lazim olanları ütüledim
Mutfak temizledim yemekleri ayarladim
Sadece süpürdüm
M Musluk Suyu koltuk minderlerini kaldiriyorum ama koyacak yer bulamadim köşede bekliyolar
Dur kuytu köse bakayım olmadi baza altina gitsin napimBenşmde öyle kızyatak odasında kuytu yerde salonda olunca yine oyun oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?