Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızçeler günaydın dün giremedim aslında uygulama olmayınca zorlanıyorum unutuyorum sayfayı açmayı tepeden gelen bildirim olmayınca KK ne zaman uygulamaya geçecek acaba

Dün bir hastaneye gittim dr saçma sapan konuştu gönderdi boşa sabahın köründe kalkmış oldum evde süt bitmişti annemlere gittim iki üç saat oturdum. sütü aldım geldim bir markete uğradım yaptığım tek şey sütü pişirmek oldu sonra vurdum kafayı yattım sabaha kadar

Yarın aşılama var ama huzur moral bozmak için herşeyi yapıyor ama ben bozmicam ağlamadım bile kısaca herşeyin suçlusu benmişim ona takmış kafayı bı de anneme ben annemi de dolduruyormusum
Neler neler dedi kahvaltı sofrasında yüreğime ateş oturdu yemin ederim.
Hatta ddim ki yarın aşılama var moral önemli vs umursamadı bilesonra ben bir soluyorum sen on. Soluyorsun
Kafayı yedim sabah sabah iki gündür derdi benle çözemedim ya
Ama moral bozmak yok çocuk tedavim benim için çok önemli
O okadar onemsemese de iyiyim moralim de yerim de neler dedi neler yenilir yutulur değil ama Allah büyük rabbim görüyor
İnanin kucumsemek icinn demiyorum
Ayriyken de çekiyordum ama eve gelip unutma şansım oluyordu en azindan
Şimdi bunca ilaç zorlu sürece rağmen böyle yapmasi o kadar zor ki
Ama ben güçlüyüm onun istediği olmicak
Offf içim şiştibe
Ama ben yarına odakliyim keyfim yerinde
Tutma ihtimali düşük ama yine de akışında yaşancak herşey hakkımızda hayırlısı sabahı zehir etti resmen bile isteye
Neyse uzatmiyim
Ev havalandirildi supuruldu
Çamaşır makinesi çalıştirildi
Bulaşık Makinesi çalıştirildi

Haklısın umarım gitmedin. Ruh saglıgı düzgün olmayabilir idare etmişsin zaten. Senin de mi ruh saglıgını bozmak istiyor.

Ben kombiye bozluyor diye dokunmuyorum zaten üç beş aydır düzgün çalışıyor insanın kaderi gülmez mi sıfır aldığımız kombi bozuk çıktı servise anlatamam kadar bir kış geçti kendi kendine resetliyordu akşam eve bir geliyoruz ev buz gibi gelde sinirlenme en sonunda bir parçası değişti de düzene girdi şeytanın kulağına kurşun

Umarım çok daha çok güzel günler paylaşırsınız önemli olan birinizi herhaliyle sevmek bazen böyle firenler gerikiyor anlaşılmak için herşey yolunu alır yeterki kendinin değerini bil ve bunu hissetir

Benşmde öyle kız yatak odasında kuytu yerde salonda olunca yine oyun oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…