Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam hanımlar ❤
Bugün neler yaptım
Kahvaltı yapıldı
Bulaşıklar makinaya dizildi
Ocak tezgah silindi
Ev toplandı
Eve süpürge çekildi
Oturma salonu silindi
Wc yıkandı
Bebegi yikadim
Bebegi uyuttum
Banyoyu topladim
Çamaşır katladim
Çay koydum
Biraz oya oreyim dedim

Bugün bir hırsla kalıkıp her yeri topladım kanepeleri süpürdüm üzelerini nemli bezle tozunu aldım evi tümünü açıp havalandırdım eşim hadi hadi çıkalım deyince sende süpür çabuk çıklalım dedim sağolsun süpürdü büyük banyoyu temizleyip yıkadım 2 balkonuda temizledim toz aldım büyük cadı bir şeyler istedi onun kargo kutusunu hazırladım
Dışarı çıktık alışverişi yaptık çıkmışken yemeğide yedik eve geldik çay suyunu koydum çok güzel kar yağıyor hem temiz evin hem karın tadını çıkartmak lazım
Rabbim!!! gök kübbeden düşün her kar tanesi kadar şürkürler olsun hamd ve şükür yanlızca sanadır
Buda bugünün duası olsun

Son düzenleme:
Ev kv ninse eğer sattıracağını sanmıyorum. Eşin de nasıl kira verelim taşınınca derse birde,eşin biliyor mu bu düşünceni?
Biliyor canım.Dün söyledim çok büyük tepki aldım.Siz benim yanımdan giderseniz evin tapusunu kızımın üzerine yapacağım dedi.Bende yap dedim.Herşeyin bi zamanı var kentsel dönüşüm gelir belki yıkılır buralar dedi. Nato kafa nato mermer.Beni şey yerine koyun siz anlaşıyorsanız anlaşın beni saymayın gibisinden.Ee,O durmuyor zaten evime gelip laf sokuyor.

Çok iyi yapmışsınız afiyetler olsun..☺

Resme bakınca üşüdüm. Oraya kar yağınca bizim buralarda bayağ soğuk.Çok belli zaten bu kat soğuğu diyoruz.Dün azcık yağmış burada haberde gördüm vatandaşlar videoya aldı falan diyordu.Görmemişiz anam Yağsa bile tutmaz inerken eriyor çukurova adı üstünde.

Evin dip köşe yapamadığım diğer yerlerinde aklım ama ayaklarım zonkluyor iyice yaşlandım
Kaymaz taban halı istiyorum evin her yerine cidden daha kolay süpürülüyor ve toz daha az oluyor
Bence de öyle mutfağımda var leke de tutmuyor hem.Ama görünüş olarak halının yerini tutmuyor.Ben yazlık serpebileceğim gri renkte sade birşey salona kestireceğim inş.

Bence de öyle mutfağımda var leke de tutmuyor hem.Ama görünüş olarak halının yerini tutmuyor.Ben yazlık serpebileceğim gri renkte sade birşey salona kestireceğim inş.
Yok ya tutuyor bence gayet kullanışlı güzel

yağdığı zaman soğuk olmaz eğer sabahına don yaparsa hapı yuttuk
Bizim çocukluğumuzda bu manzaralara alışıktık mevsimler değişince bizde görmemiş gibi olduk artık
Akdeniz iklimin de kar görmek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…