- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.041
- 133
Keşke gitseymişsin ya kendi kendine geçmiyor bu zıkkım illet hoş dr a gidince de geçtiği söylenmez ama işte en azından dizginleniyorBende de var işte ama hiç dr a gitmedimisimlerini bilmiyom. Safiyeden halliceydim hala da var da ne bilim
Belki deliyizdir de raporumuz yokturDüşünsene deli degilsin .....
Tobe estağfurullah
Ayyy açma kutuyuKeşke gitseymişsin ya kendi kendine geçmiyor bu zıkkım illet hoş dr a gidince de geçtiği söylenmez ama işte en azından dizginleniyor
Bı o eksiktiBelki deliyizdir de raporumuz yoktur
Ayyy açma kutuyugitmedim anlamadılar oralı olmadılar. Burdan çine yol olur 7 senem başımı ağrıtma hatırlayınca migrenim tutuyo
Beni bir ara ciddi ciddi hastaneye yatıracaklar sanmıştım ama almadılarBı o eksiktibacim
Valla su an yat deseler yatarım yeter ki şu evden çıkayimBeni bir ara ciddi ciddi hastaneye yatıracaklar sanmıştım ama almadılar
Niye lan kardeşim sanki hepimiz şeyizSağlam olsak burda işimiz ne
Çoğumuz şeyizNiye lan kardeşim sanki hepimiz şeyiz
Ne sanarlarsa sansınlar umurumda mıZiyaretçiler ne sanıcak kimbilir
Allah korusun ya öyle deme çok farklı insanlar oluyor insan haline şükrediyor vallaValla su an yat deseler yatarım yeter ki şu evden çıkayim
Doğru cnm biz espiri yapuyoruz ama yaşayanlar varAllah korusun ya öyle deme çok farklı insanlar oluyor insan haline şükrediyor valla
Espri olduğunu biliyorum ama bazen ağzımızdan çıkan şeyler dua yerine geçermiş yaDoğru cnm biz espiri yapuyoruz ama yaşayanlar var
Burda ahkam kesenlere diyorumSağlam olsak burda işimiz ne
Burda ahkam kesenlere diyorum
Sende benim gibisin işte ne anlatıyon hacı
Yalnız olmasan gider onlara içi dışını anlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?