Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet kızçeler ben bugün ne yaptım hadi beraber okuyalım

Sabah kahvaltı hazırlandı.
Sonrasında masa ve mutfak toplandı.
Ocak silindi
Ev süpürüldü silindi
Patateslerim çillenmiş onların çilini ve içindeki kötülerini seçtim
Çöpü eşime attırdım yeni poşet taktım
Ayakkabılarımı sildim temizledim hazır boşaltmışken
Ayakkabılığı yıkadım (plastik)
Öğle yemeği hazırladım tekrar mutfak toplandı
Banyo ve tuvaleti yıkadım
Duşakabine öyle bir su tuttum
Çamaşırları topladım katlamadım halen
Üstten bir oturma odasinın tozunu aldım
Duşa girdim
Öğlen namazını kaçırınca ikindiyle onun kazasını kıldım.
2 makina çamaşır yıkandı biri yıkanıyor daha o serilecek
Yeni oturdum bir bardak çay içiyorum

Ee ben yorulmuşum ya

Nego Yarın sabah çocuklar gidince garnımızı doyurupta 9 buçuk ya da 10 a maraton talep ediyorum yabıştırırmısın etiketi bugünden
O saatte bebem zabah uykusuna yatıyor 11 gibi ev süpürebilirim Allah nasip ederse ufak ufak mutfak dolaplarının içini siliyorum üç gündür doğru dürüst temizleyemedim evin genelini

Ya üzüldüm canım çok temizlik yaparak bedenini yıpratma sağlık elden gidince geri gelmiyor.Bende panik atak kaygı bozukluğu gibi şeyler oldu, negatifleştim.

Selam canlar akşam servisi
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Mercimek çorbası (bitti)
Patlıcan oturtma (bitti)
Pırasa (az kaldı pismesine)
Pilav (pisti)
Kuru fasulye (pişiyor)
Yapildi
Çay konuldu
Bakalm bı akşam erken yatmaya çalışicam
Başıma vurdu sinir ya sanırım tansiyon oynadı
Limon yedim ama geçmedi iki defa istifra ettim
Folbiol mu dokunuyor acaba ya
Geçen anneme gittiimde icmemistim akşam hiç midem bulanmadi
Yarın bı sorayım olmadı eşime dokunmiyor ama ben aksam üstü iştahım tamamen kaçıyor zor bir tabak bişi yedim o da. Hemen cikti nedir anlamadım
Bı de sinirliydim öğlen uyudum takmadım yarını düşünüyorum ama elimde değil sanırım baş ağrım geçmedi hala ilacda içemiyorum icsemde düşük doz bana yaramaz of ya
Duş yarar umarim duş yapup yaticam kaçta olur kim bilir erken yattım mi kabus görüp uyanıyorum abdestli dua da okusam bakalm

Ya üzüldüm canım çok temizlik yaparak bedenini yıpratma sağlık elden gidince geri gelmiyor.Bende panik atak kaygı bozukluğu gibi şeyler oldu, negatifleştim.
Eskisi kadar değilim çok şükür ama hala var işte. Bende de var değişik bişeyler. Her an kötü bişey olacakmış hissine kapılıyorum. Her kapı çaldığında her telefon çaldığında (kv,kp,görümce aradığında) sanki çok kötü bişey olmuş gibi elim ayağım boşalıyor. Bütün vücudum titrer . 15 dk falan sürer toparlanmam. Değişik bi ruh hali olur anlatılması zor

Geçmiş olsun evet folbiol bazen bende de mide bulantısı falan yapardı

Ee ben burda yalnız değilmişim ya psikolojisi bozuk olarak tekim sanıyordum

Bak bu güzeldi bende panik atak anksiyete depresyon hepsi full paket belki bilmediğim daha bişeylerim vardır bir ara okb bile vardı
Bende de var işte ama hiç dr a gitmedim isimlerini bilmiyom. Safiyeden halliceydim hala da var da ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…