- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.041
- 133
Ya bugün tam bitti temizlik diyorum bşir şey çıkıyor Deli oldumIki gündür bana da öyle geliyo canım sıkıldı bugün cocuklara cok kızdım
Saldım ben hiic bisey yapmadim ödev bile bitmedi. Gamsiz gamsiz gittim disarda yürüdüm geldim bideYa bugün tam bitti temizlik diyorum bşir şey çıkıyor Deli oldum
Ohh ne iyi yapmışsınSaldım ben hiic bisey yapmadim ödev bile bitmedi. Gamsiz gamsiz gittim disarda yürüdüm geldim bide
O saatte bebem zabah uykusuna yatıyor 11 gibi ev süpürebilirim Allah nasip ederse ufak ufak mutfak dolaplarının içini siliyorum üç gündür doğru dürüst temizleyemedim evin geneliniNego Yarın sabah çocuklar gidince garnımızı doyurupta 9 buçuk ya da 10 a maraton talep ediyorum yabıştırırmısın etiketi bugünden
Ya üzüldüm canım çok temizlik yaparak bedenini yıpratma sağlık elden gidince geri gelmiyor.Bende panik atak kaygı bozukluğu gibi şeyler oldu, negatifleştim.Bende sizler sayesinde rahatlıyorum. Kendi kız kardeşim annem dahil kimse anlamadı beni. Eşim de arkamda durmadı ona da patlayamadım yani . Kendi kendimi yedim. Temizlik hastası oldum. Koltukların örtüsü bozulmasın diye üstüne oturamıyodum
Eskisi kadar değilim çok şükür ama hala var işte. Bende de var değişik bişeyler. Her an kötü bişey olacakmış hissine kapılıyorum. Her kapı çaldığında her telefon çaldığında (kv,kp,görümce aradığında) sanki çok kötü bişey olmuş gibi elim ayağım boşalıyor. Bütün vücudum titrer . 15 dk falan sürer toparlanmam. Değişik bi ruh hali olur anlatılması zorYa üzüldüm canım çok temizlik yaparak bedenini yıpratma sağlık elden gidince geri gelmiyor.Bende panik atak kaygı bozukluğu gibi şeyler oldu, negatifleştim.
Dünkü şeyin tersine dönmüşBenim hayırlı bi işim çıktı sabahtan çocukları gönderip kv ye gidicem mutfağını temizlemeye yardım edicem mibarek gün sevaplar cebe 1 e 10 ehehe
Geçmiş olsun evet folbiol bazen bende de mide bulantısı falan yapardıSelam canlar akşam servisi
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Mercimek çorbası (bitti)
Patlıcan oturtma (bitti)
Pırasa (az kaldı pismesine)
Pilav (pisti)
Kuru fasulye (pişiyor)
Yapildi
Çay konuldu
Bakalm bı akşam erken yatmaya çalışicam
Başıma vurdu sinir ya sanırım tansiyon oynadı
Limon yedim ama geçmedi iki defa istifra ettim
Folbiol mu dokunuyor acaba ya
Geçen anneme gittiimde icmemistim akşam hiç midem bulanmadi
Yarın bı sorayım olmadı eşime dokunmiyor ama ben aksam üstü iştahım tamamen kaçıyor zor bir tabak bişi yedim o da. Hemen cikti nedir anlamadım
Bı de sinirliydim öğlen uyudum takmadım yarını düşünüyorum ama elimde değil sanırım baş ağrım geçmedi hala ilacda içemiyorum icsemde düşük doz bana yaramaz of ya
Duş yarar umarim duş yapup yaticam kaçta olur kim bilir erken yattım mi kabus görüp uyanıyorum abdestli dua da okusambakalm
Yarın solucem kim denk gelirse bakalm emek hocaya sorarlar nasılsa valla mafediyor beniGeçmiş olsun evet folbiol bazen bende de mide bulantısı falan yapardı
Ya üzüldüm canım çok temizlik yaparak bedenini yıpratma sağlık elden gidince geri gelmiyor.Bende panik atak kaygı bozukluğu gibi şeyler oldu, negatifleştim.
Eskisi kadar değilim çok şükür ama hala var işte. Bende de var değişik bişeyler. Her an kötü bişey olacakmış hissine kapılıyorum. Her kapı çaldığında her telefon çaldığında (kv,kp,görümce aradığında) sanki çok kötü bişey olmuş gibi elim ayağım boşalıyor. Bütün vücudum titrer . 15 dk falan sürer toparlanmam. Değişik bi ruh hali olur anlatılması zor
Sağlam olsak burda işimiz neEe ben burda yalnız değilmişim ya psikolojisi bozuk olarak tekim sanıyordum
Bak bu güzeldiSağlam olsak burda işimiz ne
Bende de var işte ama hiç dr a gitmedimBak bu güzeldibende panik atak anksiyete depresyon hepsi full paket belki bilmediğim daha bişeylerim vardır bir ara okb bile vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?