Kar bitti tatil mi yine de burda eridi karUla bu hafta kiyafetleri erken ütüledim tatil oldu
Sanırım buralara yeni geldi soğugu bize yolladınızKar bitti tatil mi yine de burda eridi kar
Off bende de olmuştu bu hal bayağ sürdü.Geçer gider inş.canımEskisi kadar değilim çok şükür ama hala var işte. Bende de var değişik bişeyler. Her an kötü bişey olacakmış hissine kapılıyorum. Her kapı çaldığında her telefon çaldığında (kv,kp,görümce aradığında) sanki çok kötü bişey olmuş gibi elim ayağım boşalıyor. Bütün vücudum titrer . 15 dk falan sürer toparlanmam. Değişik bi ruh hali olur anlatılması zor
Sen haklısın arkadaşım senin kadar yoğun bi hayat yaşamıyoruz ama biz daha çok tükenmiş gibiyiz.☺Valla su an yat deseler yatarım yeter ki şu evden çıkayim
İnşallah canımOff bende de olmuştu bu hal bayağ sürdü.Geçer gider inş.canım❤
Bende aynı durumdayımEskisi kadar değilim çok şükür ama hala var işte. Bende de var değişik bişeyler. Her an kötü bişey olacakmış hissine kapılıyorum. Her kapı çaldığında her telefon çaldığında (kv,kp,görümce aradığında) sanki çok kötü bişey olmuş gibi elim ayağım boşalıyor. Bütün vücudum titrer . 15 dk falan sürer toparlanmam. Değişik bi ruh hali olur anlatılması zor
Yok gitmedik. Bütün gün gezdik eşimle, çocukla. Yeni geldik sayılır eve.Haklısın umarım gitmedin. Ruh saglıgı düzgün olmayabilir idare etmişsin zaten. Senin de mi ruh saglıgını bozmak istiyor.
Evet haklısınız. Desteğiniz için çok teşekkür ederimUmarım çok daha çok güzel günler paylaşırsınız önemli olan birinizi herhaliyle sevmek bazen böyle firenler gerikiyor anlaşılmak için herşey yolunu alır yeterki kendinin değerini bil ve bunu hissetir
Geç farkettin yahuEe ben burda yalnız değilmişim ya psikolojisi bozuk olarak tekim sanıyordum
Bazı insanlar diğer insanları mutsuz ederek mutlu olurlar. Karşı tarafın mutsuzluğundan beslenirler. Bu onlara büyük keyif verir. İstediğini alamamak, sizi mutsuz edememek en büyük cevap olur. Allah tez zamanda içinizi rahatlatsın, size huzur versin inşallah. Kötü niyetli insanları da uzaklaştırsın.Yarın aşılama var ama huzur moral bozmak için herşeyi yapıyorama ben bozmicam ağlamadım bile kısaca herşeyin suçlusu benmişim ona takmış kafayı bı de anneme ben annemi de dolduruyormusum
Neler neler dedi kahvaltı sofrasında yüreğime ateş oturdu yemin ederim.
Hatta ddim ki yarın aşılama var moral önemli vs umursamadı bilesonra ben bir soluyorum sen on. Soluyorsun
Kafayı yedim sabah sabahiki gündür derdi benle çözemedim ya
Ama moral bozmak yok çocuk tedavim benim için çok önemli
O okadar onemsemese de iyiyim moralim de yerim de neler dedi neler yenilir yutulur değil ama Allah büyük rabbim görüyor
İnanin kucumsemek icinn demiyorum
Ayriyken de çekiyordum ama eve gelip unutma şansım oluyordu en azindan
Şimdi bunca ilaç zorlu sürece rağmen böyle yapmasi o kadar zor ki
Ama ben güçlüyüm onun istediği olmicak
Offf içim şiştibe
Ama ben yarına odakliyimkeyfim yerinde
Tutma ihtimali düşük ama yine de akışında yaşancak herşey hakkımızda hayırlısı sabahı zehir etti resmen bile isteye
Neyse uzatmiyim
Ev havalandirildi supuruldu
Çamaşır makinesi çalıştirildi
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Çay demledim içtik eşimleSelam hanımlar ❤
Bugün neler yaptım
Kahvaltı yapıldı
Bulaşıklar makinaya dizildi
Ocak tezgah silindi
Ev toplandı
Eve süpürge çekildi
Oturma salonu silindi
Wc yıkandı
Bebegi yikadim
Bebegi uyuttum
Banyoyu topladim
Çamaşır katladim
Çay koydum
Biraz oya oreyim dedim
Maraş valisi uyuyor resmen ya ağlıcimOkul tatil
Amin canım inşallah ne diyim kiBazı insanlar diğer insanları mutsuz ederek mutlu olurlar. Karşı tarafın mutsuzluğundan beslenirler. Bu onlara büyük keyif verir. İstediğini alamamak, sizi mutsuz edememek en büyük cevap olur. Allah tez zamanda içinizi rahatlatsın, size huzur versin inşallah. Kötü niyetli insanları da uzaklaştırsın.
Öyle tabi canisi her hayat kendine zor rabbim herkese farklı dert imtihan verjyirSen haklısın arkadaşım senin kadar yoğun bi hayat yaşamıyoruz ama biz daha çok tükenmiş gibiyiz.☺
SanırımSanırım buralara yeni geldi soğugu bize yolladınız
Bayağı yağıyor böyle olursa sabaha heryer kapanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?