Düzenli Evimiz & Hayatımız

Off bende de olmuştu bu hal bayağ sürdü.Geçer gider inş.canım

Yok artık

Bende aynı durumdayım
Her an kötü birsey olacak gibi bazen çok zorlanıyorum. Bir hafta önce Bi düğüne gittim sanki her an Bi kavga çıkacak birseyler olacak endişesi vardı oysaki herkesin keyfi yerinde ortada hiçbir sorun da yoktu.bogulacak gibi oluyorum bazen

Haklısın umarım gitmedin. Ruh saglıgı düzgün olmayabilir idare etmişsin zaten. Senin de mi ruh saglıgını bozmak istiyor.
Yok gitmedik. Bütün gün gezdik eşimle, çocukla. Yeni geldik sayılır eve.
Umarım çok daha çok güzel günler paylaşırsınız önemli olan birinizi herhaliyle sevmek bazen böyle firenler gerikiyor anlaşılmak için herşey yolunu alır yeterki kendinin değerini bil ve bunu hissetir
Evet haklısınız. Desteğiniz için çok teşekkür ederim
Konuyu uzatmamak adına yorum yapan, fikir veren, destekleyen herkese çok teşekkür ederim.

Bazı insanlar diğer insanları mutsuz ederek mutlu olurlar. Karşı tarafın mutsuzluğundan beslenirler. Bu onlara büyük keyif verir. İstediğini alamamak, sizi mutsuz edememek en büyük cevap olur. Allah tez zamanda içinizi rahatlatsın, size huzur versin inşallah. Kötü niyetli insanları da uzaklaştırsın.

Çay demledim içtik eşimle
Yemek yaptım
Yemek yedik
Bulaşık makinesini boşalttım
Oğluma süt isittim içti
Uyuttum
Duş aldim
Kendime Bi kahve yaptım
Mutfağı toplayıp uyuyacam artık

Amin canım inşallah ne diyim ki kelimeler yok dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…