Çok uzun zaman oldu hemen yıkayayım16 mart ödevi
Süpürge parçalarını yıkamak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
Minareden atlarım Nego seni kıtlarım
Evet canım yazdıkların çok doğru.Annemlerin evi var ama rahat değil.Dedikoducu akrabalar var birşeyi açıklasan bile altını deşip aramaya çalışıyorlarTeneffus Zili yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla siz çok yıpranmışsınız belki biraz da yorulmuşsunuz. Bu durum eşinizle olan ilişkinize de olumsuz olarak yansıyor galiba. Çekirdek aile olarak başbaşa kalma imkanınız var mı? Eşinizin ailesinden uzak geçireceğiniz bir gün bile size iyi gelebilir diye düşündüm. Ya da mümkünse birkaç gün ablanızda kalsanız çocuklarla. Bazen olaylardan ve mekandan uzaklaşmak daha sağlıklı düşünmemize olanak veriyor.
Oyyyy gözüm kör oldu
Keşke bu ödevi banyoyu yıkamadan önce görseydim. Gerçi süpürgeye ihtiyacım var hemen kurumuyor16 mart ödevi
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
Anladım. Bir de yok yere akrabalarla uğraşmayın. Keşke eşinizin ailesinden birkaç gün uzaklaşma fırsatınız olsa.Evet canım yazdıkların çok doğru.Annemlerin evi var ama rahat değil.Dedikoducu akrabalar var birşeyi açıklasan bile altını deşip aramaya çalışıyorlar
Günaydın
Tünaydın nego benimki temiz dün yıkamıştım16 mart ödevi
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
Senin görümce hayırdırİyi akşamlar canlarım, şimdi eve geldim. Akşam görümcem yemeğe çağırmış, sefam olsun
Ay kıskanmışBoşver yapamda bir yapmayanda bu gün kv ye götürdüm dalga gecer gibi kiminle yaptın dedi sanki bilmiyor tek yaptım kiminle yapayım dedim
Allah kolaylık versin şimdidenBende de var ondan biliyorsun 6-7 aydır düzenlememişim oy anam oy
Atlama bir yerin kırılırMinareden atlarım Nego seni kıtlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?