Çok geçmiş olsun canım hemen geçen defa neler yaptıysan başla yineBugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım. Elde yıkanacakları yıkadım,
Kızımı yıkadım,
Dün yıkanan iki makina çamaşırı topladım, katladım,
Bir makina çamaşır yıkandı, bir de tek kişilik polar battaniye,
Yatak odasının tozunu aldım,
Makyaj masasının alt rafının tozunu alıp, düzenledim,
Gardropun alt gözlerinin tozunu aldım,
Yemekten sonra mutfağı topladım.
Akşam üstü ateşim çıktı, halsizleştim. Şimdi de sol memede acı hissediyorum. Yine mastit oldum galiba.
Çok teşekkür ederim. 10 gün antibiyotik kullanınca anca geçmişti geçen sefer. Yarınki durumuma göre doktora giderim yine olmazsa.Çok geçmiş olsun canım hemen geçen defa neler yaptıysan başla yine
Bir ömür uzaklaşmayı isterdim doğrusu.Anladım. Bir de yok yere akrabalarla uğraşmayın. Keşke eşinizin ailesinden birkaç gün uzaklaşma fırsatınız olsa.
Yazdıklarına birebir katılıyorum.Ben duruşumu sağlarım canım.Seninle aynı fikirdeyim.Zaten farkında eşim sadece anlayamadığım birşey var.Tapuyu alamayız ama biraz birikmişim var ben hazırım eşimde iş yok.Ne halleri varsa görsünler.Ben olacağına bıraktım Rabbimden en hayırlısını istiyorum. Görüşlerın için çok teşekkürler canım.:)Kayınvaliden istediği kadar bir şey olmamış gibi yapsın sen resmi durmaya devam et. Eve gelirse başka odaya geçip işine bak,madem sana ayrı eşine kocasına ayrı konuşuyor bir şekilde onlarında duymasını sağla.
Eşin o evden taşınmaz kira vermez demiştim. Eşinle çok ciddi konuşacaksın olan olacak ya da politik olup suyuna gidip annesini direkt sen kötülemeden yaptıklarını farketmesini sağlayacaksın. Ev kvgilin tapusu sizin değiş o yüzden bir hak iddia edemezsiniz ne isterse onu yapar maalesef.
Sana da günaydınGünaydın
Geçmedi mi acaba ya emmiyo mu çocuk niye oldu acaba geçmiş olsunBugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım. Elde yıkanacakları yıkadım,
Kızımı yıkadım,
Dün yıkanan iki makina çamaşırı topladım, katladım,
Bir makina çamaşır yıkandı, bir de tek kişilik polar battaniye,
Yatak odasının tozunu aldım,
Makyaj masasının alt rafının tozunu alıp, düzenledim,
Gardropun alt gözlerinin tozunu aldım,
Yemekten sonra mutfağı topladım.
Akşam üstü ateşim çıktı, halsizleştim. Şimdi de sol memede acı hissediyorum. Yine mastit oldum galiba.
Sufle içi yumuşluSağlıklı mutlu yaşların olsun canım
Kek gibi mi oldu sufle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?