Neyi neyiNego bugün performansımı nasıl buluyorsun aşkitommm
Kuzum burada belli olmuki C Capanin Gururu Teyom yazdığımda güneş vardı kıza yemek hazırlarken kar atıyordu şimdi oturdum tekrar güneş açtıBurda öyle bir ayaz var ki kışın yoktu böylesi
Türkiyede olsa bu soru için bu kadar beklenilmezdiSensiz Şarkılar on Instagram: "Bu kim etiketle kankani görsün 😁👇"
19K likes, 377 comments - sensizsarkilar on February 25, 2022: "Bu kim etiketle kankani görsün 😁👇".www.instagram.com
Ne diyon efooooo video ve bu açıklama ne alakaTürkiyede olsa bu soru için bu kadar beklenilmezdi
İlk yüz kişi kaynanam demişti ilk saniyede söylenilmşti
Göğsümden bi ses çıktı gülerkenNe diyon efooooo video ve bu açıklama ne alaka
Paralel evrenden yazıyorNe diyon efooooo video ve bu açıklama ne alaka
Benim izlediğim videoya yaptığı açıklama neydi o laGöğsümden bi ses çıktı gülerken
Valla hangi evren bilmiyorum da bu kadar mevzudan kopuk evren mi var yawwwParalel evrenden yazıyor
Ben bunu gördümNe diyon efooooo video ve bu açıklama ne alaka
Sana evren bulayımValla hangi evren bilmiyorum da bu kadar mevzudan kopuk evren mi var yawww
Aaa farklı buBen bunu gördüm
Global Hikayeler on Instagram: "Kimsenin cevap veremediği soru ve Steve’in tepkileri 😂"
40K likes, 168 comments - globalhikayeler on March 16, 2022: "Kimsenin cevap veremediği soru ve Steve’in tepkileri 😂".www.instagram.com
Bizim de öyle. Sabah yoğun kar, öğlen açtı. Güneş çıktı. Şimdi kar başladıKuzum burada belli olmuki C Capanin Gururu Teyom yazdığımda güneş vardı kıza yemek hazırlarken kar atıyordu şimdi oturdum tekrar güneş açtı
Biri yağmur kar duasını terstenmi okudu karışıkmı okudu havanın tersi düzü belli değil
Bizim burası da aynen böyleBizim de öyle. Sabah yoğun kar, öğlen açtı. Güneş çıktı. Şimdi kar başladı
Estağfurullah estağfurullah felak nas okuyun ziyaretçiler var bellikiBen bunu gördüm
Global Hikayeler on Instagram: "Kimsenin cevap veremediği soru ve Steve’in tepkileri 😂"
40K likes, 168 comments - globalhikayeler on March 16, 2022: "Kimsenin cevap veremediği soru ve Steve’in tepkileri 😂".www.instagram.com
Ziyaretçiler de maşallah götümüzün dininden ayrılmıyorEstağfurullah estağfurullah felak nas okuyun ziyaretçiler var belliki
Hamile olam varsa bakmasınEstağfurullah estağfurullah felak nas okuyun ziyaretçiler var belliki
Bende anlamadım ya kız dışarı çıkalım dedi havanın dengesizliğinden çıkmadıkBizim de öyle. Sabah yoğun kar, öğlen açtı. Güneş çıktı. Şimdi kar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?