Maya sıcakta olmuyor muyduSoğukta napacaktım başka tabiki mayaling
O nasıl bir cümlegötümüzün dininden ayrılmıyor
Daha iyi canim ishal kesildi hamdolsun istah yok o da zamanla gelir insallaj
Geçmiş olsunSelam güzel hanımlar 2 gündür küçük kızım hasta süpürge bile yapamadım
Farkındayim☹Köpüksüz olmuş
Yeni gördüm canım geçmiş olsunDaha iyi canim ishal kesildi hamdolsun istah yok o da zamanla gelir insallaj
Teşekkür ederim ablacımGeçmiş olsun
Sağolasın yağuşugluuuD u t gecmis olsun canim Allah sifa versin.
Geçmiş olsun :/Selam güzel hanımlar 2 gündür küçük kızım hasta süpürge bile yapamadım
İnşallah canımDr yazdı canım aldık. Verdim . İnşallah akşama kaar toparlar
Keyifli vakitler yazacaktım dönmüşsündür bile şimdiBen de yeni taşınan komşuya Hoşgeldin kahvesine gideceğim diğer komşularla
İyi geldi valla özlemişim arkadaşlarımıSefan olsun zaten hep evdesin bugün keyfini çıkar
İnşallah hep iyi olursun canımAllah razı olsun canım okumalarınız iyi geldi
Sen Neriman Goncasın hayalimdeEtrafımda hiç Neriman ya da Gonca yok
Merdümgirizi sordu sanırım
Sorma bebekten beri kendim almaya çabalıyorum kuaför kurban olayım elleme kaşını dedi bugün hep bozmuşumKaşımı bıyığımı da kendim aldığım için çok şansızım işte
Senle alakası yok hayatıma genel bir sitem
4.kata taşınan komşuyla tanışmaya gittik 1 saatliğine, oradan üst komşu kahveye çağırdı. Sonra eşimle alışveriş merkezine gidip geldik.İnşallah canım
Keyifli vakitler yazacaktım dönmüşsündür bile şimdi
İyi geldi valla özlemişim arkadaşlarımı
İnşallah hep iyi olursun canım
Sen Neriman Goncasın hayalimde
Sorma bebekten beri kendim almaya çabalıyorum kuaför kurban olayım elleme kaşını dedi bugün hep bozmuşumŞimdi git bayrama gel dedi
Bugün çok gezmişsin ya4.kata taşınan komşuyla tanışmaya gittik 1 saatliğine, oradan üst komşu kahveye çağırdı. Sonra eşimle alışveriş merkezine gidip geldik.
Akşama da karşı komşum gel dedi
Benim göbeğimi dışarı atmışlar sanırımBugün çok gezmişsin ya
4.kata taşınan komşuyla tanışmaya gittik 1 saatliğine, oradan üst komşu kahveye çağırdı. Sonra eşimle alışveriş merkezine gidip geldik.
Akşama da karşı komşum gel dedi
Yarın da üstün üstündeki komşu çağırdı
Benim çocukların göbek bağı evde umarım evcimen olurlarBenim göbeğimi dışarı atmışlar sanırım
Benimkilerde halen evdeBenim çocukların göbek bağı evde umarım evcimen olurlar
Teker teker gelin diyeydinYarın da üstün üstündeki komşu çağırdı
Sağol canım tecrübeli anne başka oluyor işte
nasil oldunuzBenim de bagisikligim çok zayıf zaten kendimde zayıf cılız biriyim. Bende içerim oğlana da veririm canım sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?