Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok bildiği herkesin sevdiği yemeği yapmak kolayına geliyor 🤣 onun menüler bellidir çok çeşitli değil

benim kaynananin da fix:D
nohut, kavurma, pirinç pilavı, tarhana mercimek ya da Ankara tarhanasi. yazsa taze fasulye. bide firinda patatesle tavuk ya da köfte 😁😁
ilk evlendiğimde her hafta yemeğe gidiyoduk en az bir kere. ve benim işkembe yemediğimi ogrendigi için her gittiğimizde işlemde çorbası yapmıştı:D
inatla aylarca :D:D

benim kaynananin da fix:KK70:
nohut, kavurma, pirinç pilavı, tarhana mercimek ya da Ankara tarhanasi. yazsa taze fasulye. bide firinda patatesle tavuk ya da köfte 😁😁
ilk evlendiğimde her hafta yemeğe gidiyoduk en az bir kere. ve benim işkembe yemediğimi ogrendigi için her gittiğimizde işlemde çorbası yapmıştı:KK70:
inatla aylarca :KK70::KK70:
Yuhhhhh ya inada🤣 tahammül edemiyorum onun kokusuna 🤢

benim kaynananin da fix:KK70:
ilk evlendiğimde her hafta yemeğe gidiyoduk en az bir kere. ve benim işkembe yemediğimi ogrendigi için her gittiğimizde işlemde çorbası yapmıştı:KK70:
inatla aylarca :KK70::KK70:
Gaknem karı

Yuhhhhh ya inada🤣 tahammül edemiyorum onun kokusuna 🤢

aynen inattan sırf:D yemeği de mutfakta yiyorlar 🥴
bi gün artık midem o kadar çok bulandı ki. her seferinde olduğu gibi hala ısrarla koyayım ye kokmuyor diye tepemde dikilmiş konuşurken kp geldi. Bi kızdı:D o gün bugündür yaklaşık 7 sene :D iskembe çorbasi yapmadi ben varken:D
resmen işkence oldu o çorba bana. Ne sabirliymisim bak :D:D

Back
X