- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
Yaptım ama ancak işten çıktım eve doğru gidiyorumGünaydın negom...hemmen yapıp geliyorum
İyiyim elhamdülillah canımTaze lohusaneydirsiniz gülnihal iyimisiniz?
Canım ben zayıflama takımda millete sopa gösteren kişiyim, burda pasta börek maratonuna çağırır mıyım hiç milletiBende pasta börek maratona arkadaş aradım daNego bir etiket kondurmadin
Hoş geldin aramızadünden beri sizleri okuyorum ve aşırı gaza geldim :) halılarımı yıkamaya gönderiyorum. evimde çok eşya yok hemen toz alırım onlar yıkamadayken. nevresimleri de değiştirdim mi yeterli bana :)))
Eline sağlıkSaat 4 olmuş.
Sabahtan sadece yatakları toplamıştım.
Bonus la maratona başladıktan sonra
Kahvaltı masasını topladım
Salondaki oyuncakları topladım odalardaki terlik vs.leri topladım ( benim ufaklık bu ara herşeyi her yere götürüyo da. )
Oğlana mama yaptım salladım uyuttum kalktım yarım saat poşetleri ayıkladım yırtıkları attım falan büyük oğlan geldi okuldan yedirdim onu mutfaga gectim makinayı boşalttım yeniden lavabodakileri yerleştirdim.
Görevi yapıcam şimdi bi de süpürürsem yeter bana bugunluk zaten hiç bişe yapasım yoktu bonus un gazıyla yaptım
Oğlan uyansın az bahçeye indirirm belki bahar havası var gibi
Sana çok mu misafir geliyor bana mı öyle geliyorPasta börek doğum günü bitti. Akşama belki tekrar misafir gelir. Şimdiden yoruldum. Mevsimler şaştı bende şaştım. Bahar yorgunluğu gibi çöktü üstüme iki gündür. Uykum geliyor
Eline sağlık canımYaptım ama ancak işten çıktım eve doğru gidiyorum
Bende bugün mutfakta yemekle uğraştımBugün sadece çamaşırlarla uğraşabildim
Yok kız kimim kimsem yok. Gurbetteyim benHoş geldin aramıza
Eline sağlık
Sana çok mu misafir geliyor bana mı öyle geliyor
Eline sağlık canım
Ama çaya gelecekler falan dedin bir kaç kere sanki, bana o kadar gelen yok daYok kız kimim kimsem yok. Gurbetteyim ben
Yalnızlık mi iyi, kalabalık mi bilmiyorum valla. On yıldır yalnızdım. Burda arasıra gelen oluyor. Bu seferde yoruluyomAma çaya gelecekler falan dedin bir kaç kere sanki, bana o kadar gelen yok da
Bende çok sık sevmem açıkcası geleni, bir yere gitmeyi, evimde yalnız takılmayı seviyorum. Her gün gezenlere, misafir ağırlayanlara hayret ediyorumYalnızlık mi iyi, kalabalık mi bilmiyorum valla. On yıldır yalnızdım. Burda arasıra gelen oluyor. Bu seferde yoruluyom
Ailem yanımda olsa takmam belki de. Öyle zamanlarım oldu aylarca iki çocuktan baska kimseyi görmedim.Bende çok sık sevmem açıkcası geleni, bir yere gitmeyi, evimde yalnız takılmayı seviyorum. Her gün gezenlere, misafir ağırlayanlara hayret ediyorum
Düşünüyorum gurbette olduğum zaman daha mutluydum benAilem yanımda olsa takmam belki de. Öyle zamanlarım oldu aylarca iki çocuktan baska kimseyi görmedim.
Bende ailelerden hep kaçıyorum. İçimden bir his kaç diyor. Ne Ankara'yi ne eşimin memleketini istemiyorumDüşünüyorum gurbette olduğum zaman daha mutluydum ben
Aman aman isteme, çok doğru bir kararE
Bende ailelerden hep kaçıyorum. İçimden bir his kaç diyor. Ne Ankara'yi ne eşimin memleketini istemiyorum
Bir iki ay gidiyom ne laf bitiyor ne söz. Baş ağrısı. Burda yaşasam beni maymun ederlerdi diyom. G.tun g.tun dönüyom vallaAman aman isteme, çok doğru bir karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?