Düzenli Evimiz & Hayatımız

Saat 4 olmuş.

Sabahtan sadece yatakları toplamıştım.

Bonus la maratona başladıktan sonra
Kahvaltı masasını topladım
Salondaki oyuncakları topladım odalardaki terlik vs.leri topladım ( benim ufaklık bu ara herşeyi her yere götürüyo da. )
Oğlana mama yaptım salladım uyuttum kalktım yarım saat poşetleri ayıkladım yırtıkları attım falan büyük oğlan geldi okuldan yedirdim onu mutfaga gectim makinayı boşalttım yeniden lavabodakileri yerleştirdim.

Görevi yapıcam şimdi bi de süpürürsem yeter bana bugunluk zaten hiç bişe yapasım yoktu bonus un gazıyla yaptım

Oğlan uyansın az bahçeye indirirm belki bahar havası var gibi

dünden beri sizleri okuyorum ve aşırı gaza geldim :) halılarımı yıkamaya gönderiyorum. evimde çok eşya yok hemen toz alırım onlar yıkamadayken. nevresimleri de değiştirdim mi yeterli bana :)))
Hoş geldin aramıza
Eline sağlık
Pasta börek doğum günü bitti. Akşama belki tekrar misafir gelir. Şimdiden yoruldum. Mevsimler şaştı bende şaştım. Bahar yorgunluğu gibi çöktü üstüme iki gündür. Uykum geliyor
Sana çok mu misafir geliyor bana mı öyle geliyor
Yaptım ama ancak işten çıktım eve doğru gidiyorum
Eline sağlık canım

Yalnızlık mi iyi, kalabalık mi bilmiyorum valla. On yıldır yalnızdım. Burda arasıra gelen oluyor. Bu seferde yoruluyom
Bende çok sık sevmem açıkcası geleni, bir yere gitmeyi, evimde yalnız takılmayı seviyorum. Her gün gezenlere, misafir ağırlayanlara hayret ediyorum

bugun cok yoruldum hicbirsey yapmadim ama yorgunum
cocuklarin resimleri ozel esyalaari vs.olan kutuyu hallettim ne zamandir kurcalaniyordu
dolap ustunu silecek dolap bulamadim
vestiyrin uzerini sildim digerleri temizdi.
bu hava boguyor beni fenalik gecircem sisten goremiyoruz daraldim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…