- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Günaydın
Günaydın kızlar ❤
Bana gün daha aymadı
Afiyet olsun canımNegom eve 9 da geldim San Sebastian cheesecake yaptım şimdi oturuyorum mutfakta ama toparlamadan yatmak yok
Çok geçmiş olsun canım, uzman doktora götür derimBugün hiçbir iş yapmadım. Süpüremedim bile.
Dağınıklık topladım anca.
Kız hasta sağlık ocağına götürdüm. Şansa bizim doktor yokmuş başka doktor verdiler anam o da kime kızdıysa yarım yamalak baktı azarladı gönderdi.
Diş çıkarıyor dedi ama 9 tane diş çıkarırken hiç böyle olmadı. Anlamadım ağrı kesici ver grip ilacı verme dedi. Onu dinledim çocuğa ağrı kesici verdim halsiz düştü. Ay burnu da tıkalı temizliyorum açılmıyor kafayı yemek üzereyim zaten huysuz ve mutsuz bir kızım vardı hepten çıldırdı çocuk.
Eline sağlık canımBen akşam eşimi işe yollayıp bütün evi süpürüp tozunu aldım sabahta banyo wc yi lavobolari falan ovmustum ödevleri de yaptım vestiyer in üzerini sildim içini disini mutfağıda topladım şimdi yarın da çamaşır işlerine girişi cem yine dağ gibi oldu :)
Bende bazen öyle oluyom. Uykusuz ve enerjik.bugun masallahim varuykusuzum ama bomba gibiyim
ev toplandi
wc banyo temizlendi
balkonlar silindi
carsaflar degistirildi
yikanan camasirlar asildi
bir makina daha attim yikaniyor
tüm ev supruldu silindi toz alindi.
hergun boyle olsam keskeee
Günaydın tatlım nasılsın19 Aralık Ödevi
Dip köşe toz almak
Bonus
@hasbeenandgone
Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@ByNkoaLa
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Bns
@xAnteros
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@enenisa
@Dilos06
@_Gulnihal_
Feslegen Kokulu Nane
@Nur1835
@Psikolojik Deliii
Neler yapılıyor maraton da11_12 arasında maratona girecek arkadaş arıyorum. Kız bugün okula gitmedi.
Herkes kendi işini yapıyor. Süre bir saat. Bir saat sonra gelip yaziyoz. Sanırım bir arkadaş buldum kendimeNeler yapılıyor maraton da
Güzel fikirmiş canım ama kızı okula hazırlamam lazımHerkes kendi işini yapıyor. Süre bir saat. Bir saat sonra gelip yaziyoz. Sanırım bir arkadaş buldum kendime
Ben çok yavasim ki çok yavasim. Yeterki gel çok yavaş yaparımGüzel fikirmiş canım ama kızı okula hazırlamam lazımilk fırsatta yapalım ama gerçi senin hızına yetişemem ama
degisik bi hal ama aksama cokerim benBende bazen öyle oluyom. Uykusuz ve enerjik.
Tamam canım en kısa zamanda insAllahBen çok yavasim ki çok yavasim. Yeterki gel çok yavaş yaparım
Kaciyom diyosun yaniTamam canım en kısa zamanda insAllah
Kızım diyorum, okula diyorum, hazırlamam lazım diyorumKaciyom diyosun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?