Gelirsen ben burdayım. BaşlarızKızım diyorum, okula diyorum, hazırlamam lazım diyorum
Hadi basliyalim bonus.Nere başlıyon bensiz
Sen iş mi yapiyodun yoktun. İş yaparken bana da etiket yapsan
Aynı, hiç bir anlamda iyi değilimNego nasıl oldun?
İlaçlar bitti mi. Adamdan da bunaldin heralde senAynı, hiç bir anlamda iyi değilim
KıZ hani aksam benimle yapıyordun maratonuİlaçlar bitti mi. Adamdan da bunaldin heralde sen
Akşam senle yapacam. Sabah kimse yoktuKıZ hani aksam benimle yapıyordun maratonu
Ben supurecegim ve silecegim de insallah nego. Toz da alirim. Kiza dogum gunu yaptim pazartesi gunu silip supuremedim daha evi.19 Aralık Ödevi
Dip köşe toz almak
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
Casper25
@Salty
@-Artemis
@Bns
@xAnteros
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@enenisa
D Dilos06
@_Gulnihal_
@Feslegen Kokulu Nane
@Nur1835
@Psikolojik Deliii
Yok bitmedi daha, kontrole gittim ilaca devam dedi doktorİlaçlar bitti mi. Adamdan da bunaldin heralde sen
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun inşaallahBen supurecegim ve silecegim de insallah nego. Toz da alirim. Kiza dogum gunu yaptim pazartesi gunu silip supuremedim daha evi.
Aa Allah kolaylık versin canımNegom yatılı misafirim var benim, dünden itibaren sadece ortalık toplama ve banyo WC temizliyorum yoksa ben yaptıkça dağılıyor sinir oluyorumYemek kısmı zaten çok yoruyor, normalde kahvaltı ve akşam yemeği düşünürken öğlen de girdi araya Cumartesi’den itibaren emrindeyim
Çok şükürYatağı topladım
Ya benim bebe azi dis cikardi nego ya. 3 4 gun icinde patlativerdi. Fenalardayim. Sabah okula gece dogru duzgun uyuyamadan gidiyorum hafta basindan beriYok bitmedi daha, kontrole gittim ilaca devam dedi doktor
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun inşaallah
Oyy geçmiş olsun miniğe kolayca çıkarsın inşaallahYa benim bebe azi dis cikardi nego ya. 3 4 gun icinde patlativerdi. Fenalardayim. Sabah okula gece dogru duzgun uyuyamadan gidiyorum hafta basindan beriEv isine elim gitmedi. Dun de esim izinliydi mutfagi banyoyu tuvaleti yapti. Dogum gununun izletiri hala salonda
Bende gururla okudumYapılan işler ❤
Kahvalti yapıldı
Bulaşıklar yıkandı
Evi süpürdüm
Dip köşe sildim
Dip köşe toz aldım
Koltukların arası elektrikli Süpürge ile süpürüldü
Salon perdesi çıkarıldı yıkandı asıldı
Camlar temiz silmedim
Yatak odası halıları kaldırıldı cirpildi süpürüldü
Yerleri silindi
Bazanin altı temizdi ama yine de sildim
Gardrop üstü silindi tozu alındı
Makyaj aynası dip köşe
Tozu alındı
Banyo lavobo bol deterjanlarla silindi kurusun paspaslari serilecek
Kalan işler ❤
Akşam yemeği
Kendime bakım yapicam
Kahve keyfi sigara keyfi.
Dilos06 gururla sunar
Neden taksit taksit yazıyorsun, iş yapma isteğin beni de coşturdu bugünÇamaşır serdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?