Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende tam bilmi yorum ama babaannemden öğrenmiş annem sürekli bişey olsa tuz ver der kv de de şeker ver der :)

Bizde de tuz şeker ekmek verilir. Aslında olan tuz verilmesiymiş, Hani acı acıyı defetsin gibi. Ama annem tek tuz vermek olmaz diye şeker ve ekmek de ekler Ben de öyle veririm, sonuçta sadaka niyetine

Bugün hiçbir iş yapmadım. Süpüremedim bile.
Dağınıklık topladım anca.
Kız hasta sağlık ocağına götürdüm. Şansa bizim doktor yokmuş başka doktor verdiler anam o da kime kızdıysa yarım yamalak baktı azarladı gönderdi.
Diş çıkarıyor dedi ama 9 tane diş çıkarırken hiç böyle olmadı. Anlamadım ağrı kesici ver grip ilacı verme dedi. Onu dinledim çocuğa ağrı kesici verdim halsiz düştü. Ay burnu da tıkalı temizliyorum açılmıyor kafayı yemek üzereyim zaten huysuz ve mutsuz bir kızım vardı hepten çıldırdı çocuk.

Geçmiş olsun. Dik tutup birden sıkılacak demişti hemşire ondan beri acabildim bende.

Geçmiş olsun. Dik tutup birden sıkılacak demişti hemşire ondan beri acabildim bende.
Aynısını yapıyorum. Bir de yeni sümük çekme şeysi aldım elektrik süpürgesine takılıyor. O bile açmadı.
Dün gece ateşi çıktı sabahta vardı şimdi yok. O kadar yoruldum ki ağlama sesi duymaktan oturdum bende ağladım.

Çok zor çocuk büyütmek valla. Bı daha mı götürsen. Uzmana.

Çok geçmiş olsun elektrik süpürgesine takılan mi ılkkez duydum. Ateslendiyse bi yerinde enfeksiyon vardır bi uzmana götür istersen birde .

Ben akşam eşimi işe yollayıp bütün evi süpürüp tozunu aldım sabahta banyo wc yi lavobolari falan ovmustum ödevleri de yaptım vestiyer in üzerini sildim içini disini mutfağıda topladım şimdi yarın da çamaşır işlerine girişi cem yine dağ gibi oldu :)

Kız içime doğmuştu. Gece maratona davet etsem gelen olurmu ki dedim. Sonra bana gulersiniz diye vazgeçtim. Keşke cagirsaymisim

Çok zor çocuk büyütmek valla. Bı daha mı götürsen. Uzmana.
Ateş tekrar çıkarsa götürücem. Ya bağışıklığı çok düşük. Yazın ayda 2 sefer antibiyotik kullandı. Valla öyle zormuş ki hele şu hastalık dönemlerinde elinden bir şeyde gelmiyor insanın.
Çok geçmiş olsun elektrik süpürgesine takılan mi ılkkez duydum. Ateslendiyse bi yerinde enfeksiyon vardır bi uzmana götür istersen birde .
Bundan canım çok hastalanır benim kızım. Bıktım artık burun aspiratör ucu almaktan bunu aldıktan sonra rahatladım.
Uzmana götürüncem yarın da ateşi çıkarsa.

Kız içime doğmuştu. Gece maratona davet etsem gelen olurmu ki dedim. Sonra bana gulersiniz diye vazgeçtim. Keşke cagirsaymisim
Keşke çağırsaydın ben bu hafta eşim uyuyor olunca gündüzleri yapamıyorum pek iş akşamları oğlum durduğu kadar yapıyorum olmadı yarın akşam yine yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…