- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Küçük kız peynir yemez zeytin yemez recel hatta ekmeğe sürülen çikolatadan da yemez azcık labne yerKardeşim sevene niye karışıyorsunuz acabaaa
Ayrıca kahvaltı yapmamak ne tövbe estağfurullah
Yiyen pişman yemeyen bin pişmanNoodle güzel bir şey mi hiç yemedim aklıma giriyorsunuz
Beğenmedin yani.Görüntüye aldanmamak gerekiyormuş.Teneffus Zili o senin dediğin karamelli olan sinikırs kek dediğim işte
Ben de N**** (Siyahi) seviyorum.Bi de saklıköy mü ne eti burçak.Sana bir bisküvi diyeyim bak ne zamandır almıyorum ondan.
Olsun canım herkesin bi ilgi alanı var.Karın doysun yeter.Sevmediysen sıkıntı yok tatlı tuzlu mu belli degil dedin ya ondan dedm
O evlatlık silerim herhaldenefret ediyorum kurtlu gibi
Yok kız o tarifler bende negoyla bonusu dürt senben en fazla işte fıstık ezmeli kek yaparım
Puh
Ay noluyo hepsini siralamissinAllahım şükürler olsun yulaftan, light bisküviden bahseden bir topikte değilimnoodle, snickers , mantı hem de sabah sabah
Bakmadan ye o zaman kurtlari görmessinSevmediysen sıkıntı yok tatlı tuzlu mu belli degil dedin ya ondan dedm
O evlatlık silerim herhaldenefret ediyorum kurtlu gibi
Yok kız o tarifler bende negoyla bonusu dürt senben en fazla işte fıstık ezmeli kek yaparım
Ben geldimHeh gittiniz demi hepiniz
İs mi yapiyolardir senceBen geldim
Nego bezbol sopasını salayınca dağıldılarİs mi yapiyolardir sence
Kiz ne var gunahina giriyosunuz bi yiyin bak yaa
Kendisiyle olan hissiyatlarım belli,ben almayayımKiz ne var gunahina giriyosunuz bi yiyin bak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?