Ya bu sevilmez mi yaaaaBunu da severim haaa
Ben ne tarafa ağlayım
Hiç de yoğun bir hayatımız yok akşam gezmesi vs adetlerimiz olamıyor ama bu çocuklar bi değişikRabbim iki çocuğumun da uykusunu almış babalarına vermiş
Ben de evde böyle yaparım hem sıcak duruyor doğalgazdan tasarrufŞaka etmiyom kız dut biz evde piknik yapar gibi termosta içiyoruzsıcak çay sevip mutfağa gidip gelmeye üşendiğimizden
Ayıplı isme muhteşem attım ama çok güzelAha bu pisik daşşaEki Görüntüle 3037359
Senin karışmış canımcım onlar öyle değilçay kalabalikta içilir kahvenin yalnızlıkla arasi iyidir miydi bi söz vardı
kahve çok severim ama canım istemiyor
ben çalışırken içmeye alıştığım için muhabbette kahve arıyorum çalışırken otururken çay
Kayısı şekilli tatlıı demiyorsunuz Allahtan hdhdhO adla kim yer onu
Biz bunu fış fış deriz
Ben sıkıyorum Nego eniştede benden.Kocam çaycı değil çaya limon sıkan çaycı mı olur zaten
Kayısı şekilli tatlıı demiyorsunuz Allahtan hdhdh
Ben de evde böyle yaparım hem sıcak duruyor doğalgazdan tasarruf
Ayıplı isme muhteşem attım ama çok güzel
Senin karışmış canımcım onlar öyle değil
Ne bilim malatyaya gelince Her yerden bir kayısı fışkırıyor, en son mişmiş parkta koptumbiz demezuk öyle
Bebiş varken hiç mi içilmiyor kahvedur kız 25 imden sonra çay içmeye baslamisim
iş yerinde de kahve saati on dk muhabbet edip sonra ise dönme saati bizde
Bu demektir ki bizde pek şive yok.Sizlerin yanından geçemeyiz canımcımO adla kim yer onu
Biz bunu fış fış deriz
Sen o şehrin orta yerine dikilen şahaser kaysıları görmedin mi heçNe bilim malatyaya gelince Her yerden bir kayısı fışkırıyor, en son mişmiş parkta koptum
Sesli güldüm yahuNe bilim malatyaya gelince Her yerden bir kayısı fışkırıyor, en son mişmiş parkta koptum
Siz lokma mı diyorsunuz ?Bu demektir ki bizde pek şive yok.Sizlerin yanından geçemeyiz canımcım
İlk kez duydumGenelde kullanıyorlar bunları ama
Bebiş varken hiç mi içilmiyor kahve
Görmem miiiiiiSen o şehrin orta yerine dikilen şahaser kaysıları görmedin mi heç
La nimete niye böyle isimler ben şokAha bu pisik daşşaEki Görüntüle 3037359
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?