Büyük şok yaşadığım doğrudurEdepli insanlar demek ki
1 saatte 2 yıl yaşlandırdık yazıklar bizeBüyük şok yaşadığım doğrudur
Yonca da yeniyormuş. Bugün iki yaşıma daha girdim
harf ziyankarlığı yapmamış atalarımız bir harf bir harfdır deyip yer değiştirmişler zahırSiz niye her şeye ikilemeli fış fış, mış mış gibi isimler koyuyorsunuz bacım
41 oldum 41 kere maşallah1 saatte 2 yıl yaşlandırdık yazıklar bize
Bizde yenir kavrulup gözleme yapılırBizde bir yemlik yenir tuzlanıp. Yoncaya şok oldum ya ben
Hayır bilsek çok yonca gördük toplardık bunca yıl. Zehirlenmiyoruz tani iyiymişBizde yenir kavrulup gözleme yapılır
Annanemde pilavını yapardı
En güzeli süpürgenin dediği gibi tuzlanıp yenir
Atalarımız ne düşünüp buraya diktilemişler nasıl beyinleri yorulmuş demesinlerdeKayısı antik kenti, gözümde canlanır gibi oldu
Kayısnın sıfır noktası,Atalarımız ne düşünüp buraya diktilemişler nasıl beyinleri yorulmuş demesinlerde
İşte onun bir vakti var ilk çıkanı yiyoruz bu büyünce daha yenmez hem acı olur hem böceklenirHayır bilsek çok yonca gördük toplardık bunca yıl. Zehirlenmiyoruz tani iyiymiş
Ağlarım o kadar çok sevirem
Pattesli gözleme yemeden hamile olmak beni
çok üzer
Ben gelmeyeni de ister yerim kendimiyersin de kontrollü yersin :) belki seninki bizimki gibi olmaz. o arkadaşın da ayakları çok sismisti bugün birden ayağım sisince dedim kesin karbonhidrattan
benim şimdi herseyi canım çeker diye önüme getiriyorlar. o da çok etkiliyo her geleni yiyorum
bi kaç gün dikkat edeyim karbonhidrata sana güncelleme yaparım
Kısaca Yoncanın Faydaları Nelerdir?Bizde bir yemlik yenir tuzlanıp. Yoncaya şok oldum ya ben
Bizde bir yemlik yenir tuzlanıp. Yoncaya şok oldum ya ben
Yemlikçok severimbide karakavuk
Ben gelmeyeni de ister yerim kendimi
biliyorum
Ablam da senin gibiydi bir de İzmir'de yaz günü hamile olmak işkence gibi gelmişti, ayağını sokacak terlik bulamamıştık Shrek ayağı olmuştu
Yemlik
Keçi sakalı (pepe sakalı)
Ekşkin
Yonca
Bunları toplayıp tuzla yeriz
Dikkat et o zaman canım yoksa ayağını sokacak ayakkabı bulamazsınbenim hayatımda ilk kez şişti ayağımilkinde çok dikkat etmiştim bunda etmedim. demekki dikkat etmek lazım
inşallah sismez bi daha
benim aserme yok ama geri çeviremiyorum çok ısrar ediyolar
Annem elazığlı onlar dağ otlarına daha düşkünlerbizde teke sakali diyolar galiba keçi sakalına:) onu da severim
Dikkat et o zaman canım yoksa ayağını sokacak ayakkabı bulamazsın
Ben bunu tuzlu yemekten sanıyordum değilmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?