- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Annem elazığlı onlar dağ otlarına daha düşkünler
Daha çok var adlarını unutuyorum
Kv gil çok bilmez biz yediğimiz zaman tuaf karşılarlar burda da buranın bilenleri yer
Benim önüm tarım arazisi gecen yürüken yonca tarlasını gördüm komşum bizde yiyoruz ben tanıtıklarımdan isterim getiriler dedi.
Bayılırım ot yemeklerine ama yonca yemedim hiç.ben de unuttum isimleriniama bilirim toplar yerim çok severim
şimdi madımak mevsimi de geliyoonu da çok severim:)
Bayılırım ot yemeklerine ama yonca yemedim hiç.
Otları da tanımamgeçen ablam dedi gidelim toplayayım dedşm abla tanıyon mu otları Yooo dedi sen biliyon mu dedşm Yoooo kaldı öyle. Ekşi ekşi güzel olur biz yemeğini yaparız ya da hamur yapıp içine koyarız
Kavga ederiz ordabiz yıkar yufka ekmekle çayla yeriz
öyle pişirme falan gibi ugraslarimiz yok pratik topla yıka ye
ben olsam giderdik bebegimsuaslında resmi videosu falan var gidip toplayabilirsiniz bence:)
Arayayım yarın da gelsin otlu pide yapalımEki Görüntüle 3037404 Eki Görüntüle 3037405 Eki Görüntüle 3037406
M Musluk Suyu bak bunları toplayqbilirsiniz
Afiyet olsun canımBen de öyle derdim. Üniversite arkadaşım öyle diye diye alıştırdı beni
Kavga ederiz ordaevhamlıyım ben ablagggg zehirlenir miyiz der dururum o da tepikler ama video foto iyi dedin dur yazayım gelsin toplayalım
İyi dedin kız bıçak hiç aklıma gelmedivideolara mutlaka bak. ot elle toplanmaz. elinize bicak alın bide
çok rahat kesersiniz cikarirsiniz:)
İyi dedin kız bıçak hiç aklıma gelmedi
Ahahahah salıyoz tabi kendimizi daha bayıra unutula biliro zaman iki üç tane market poseti almayı da unutmakimi heyecanla unutur
Ahahahah salıyoz tabi kendimizi daha bayıra unutula bilir
Neden bunca sene ögrenmemişiz şimdi daha iyi anlıyorumvideoya da bak gitmeden çıkarmayı bilemezsen parçalanır sinirin bozulur
biraz kenarından toprağı bıçakla ittirip sonra bıçakla köke doğru kesmeniz lazım:)
Neden bunca sene ögrenmemişiz şimdi daha iyi anlıyorum
Gelirse öyle yaparız aynen kız çıldırırbide güneşte kalmadan toplamak için sabahtan gider öğlene doğru dönerdik saate de dikkat et bebisimen iyisi sabah dokuz on on bir gibi:)
OhaTulumba tatlısına da püsük daşağı diyordu
Ben hep ödem hepptuza dikkat ediyorum ama tuz da yapar tabiki.
karbonhidratta odem tutuyo
senin ödem olur mu hiç dikkat ettin mi kendine:)
Bu ilk baştaki çıkrık denir niğde aksaray tarafı yer biraz acımtırakrır tadıEki Görüntüle 3037404 Eki Görüntüle 3037405 Eki Görüntüle 3037406
M Musluk Suyu bak bunları toplayqbilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?