- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Aynen bir de sepet daha ağır oluyor kışın çamaşır yıkamayı sevmiyorum benim makine başladı zaten mesaiye dün Cuma diye yıkamamıştımEvet ya, kazaklar pijamalar yeterince kalın zaten, bildigin tepe oluyor
Günaydın bu aradagidip oğlanın besini değiştireyim sabah şaban icraat var
Hayır canım laf yetiştiren 8 yaşındaki danaSana laf yetiştiren bezli bir kuzu mulütfen 3. ye hamileyim de
Biliyorum, sen dinlen artık bir zahmetBenim mutfağım tertemiz ki
Hemen çıkarınca at MakinayaBanyo yu dün hallettim nevresim değiştireyim bari ya nevresim değişince de çamaşır sepeti çabuk doluyor
Odak noktası vardı zaten de epeydir vermiyordum canımNego haftaya harika giriş yapacak, günlük ödevlere haftalık odak eklemis Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, düz mantigim sanırım
Aynen bir de sepet daha ağır oluyor kışın çamaşır yıkamayı sevmiyorum benim makine başladı zaten mesaiye dün Cuma diye yıkamamıştım
Yavrum benimle beraber yardım ettiği için bebeğe kardeşten bıktı abilikten istifa Edicem diyorSana laf yetiştiren bezli bir kuzu mulütfen 3. ye hamileyim de
Hayır canım laf yetiştiren 8 yaşındaki danaevet 3. Ye hamileyim
Daha sırada oturma odası salon yatak odası çocuk odası bir adet balkon ebeveyn banyosu koridor var canımBiliyorum, sen dinlen artık bir zahmet ❤
Hemen çıkarınca at Makinaya
Odak noktası vardı zaten de epeydir vermiyordum canım
Bezli olan anca ebebebe diye dolanıyor ortalıkta benim bebeler öyle erken erken konuşmuyorAy valla korktum bir an, daha bezliyken o kocaman lafları ediyorsa diye
Yavrum benimle beraber yardım ettiği için bebeğe kardeşten bıktı abilikten istifa Edicem diyor
Sonra da diyor ki yok yok ben buna her istediğimi yaptırırım büyüyünce diyorAy kıyamam, başka türlü nasıl yeteceksin zaten
Benimkiler de kardeşş diye başımın etini yiyorYavrum benimle beraber yardım ettiği için bebeğe kardeşten bıktı abilikten istifa Edicem diyor
Tamam sen yavaş yavaş başlarsın, artık kendini çok yormaDaha sırada oturma odası salon yatak odası çocuk odası bir adet balkon ebeveyn banyosu koridor var canım
Sonra da diyor ki yok yok ben buna her istediğimi yaptırırım büyüyünce diyorPislik resmen
Ufaklık olana kadar öyleydi hergün ağlıyordu kardeş diye o direkt oyun oynayacak yaşta olacağını düşünmüş sanırımBenimkiler de kardeşş diye başımın etini yiyor
Tamam sen yavaş yavaş başlarsın, artık kendini çok yorma
Aman ne güzel, benimkiler 9 aylıkken başlıyor, cümle ne zaman kuruyorlar hiç sormaBezli olan anca ebebebe diye dolanıyor ortalıkta benim bebeler öyle erken erken konuşmuyor
3. Yü duyduktan sonra yeter artık kardeşten dediBenimkiler de kardeşş diye başımın etini yiyor
Tamam sen yavaş yavaş başlarsın, artık kendini çok yorma
Ya ben çok severim öyle bıcır bıcır .Aman ne güzel, benimkiler 9 aylıkken başlıyor, cümle ne zaman kuruyorlar hiç sormahiç susmuyorlar hem de hiç küçük 5 yaşında sürekli konuşuyor hiç susmuyor
Genelde öyle sanıyorlar ama ben büyük oğluma hep doğunca çok küçük olacak hemen oynayamayacaksınız, büyümesi lazım diye anlattım. Yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorlarmışUfaklık olana kadar öyleydi hergün ağlıyordu kardeş diye o direkt oyun oynayacak yaşta olacağını düşünmüş sanırım
Sürekli olunca kulak isyan edebiliyorYa ben çok severim öyle bıcır bıcır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?