Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim mutfağım tertemiz ki
Biliyorum, sen dinlen artık bir zahmet
Banyo yu dün hallettim nevresim değiştireyim bari ya nevresim değişince de çamaşır sepeti çabuk doluyor
Hemen çıkarınca at Makinaya
Nego haftaya harika giriş yapacak, günlük ödevlere haftalık odak eklemis Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, düz mantigim sanırım
Odak noktası vardı zaten de epeydir vermiyordum canım

Aynen bir de sepet daha ağır oluyor kışın çamaşır yıkamayı sevmiyorum benim makine başladı zaten mesaiye dün Cuma diye yıkamamıştım

Ben de attım uyanınca, yağmurlardan önce ki son güneş bugün

Bezli olan anca ebebebe diye dolanıyor ortalıkta benim bebeler öyle erken erken konuşmuyor
Aman ne güzel, benimkiler 9 aylıkken başlıyor, cümle ne zaman kuruyorlar hiç sorma hiç susmuyorlar hem de hiç küçük 5 yaşında sürekli konuşuyor hiç susmuyor

Ufaklık olana kadar öyleydi hergün ağlıyordu kardeş diye o direkt oyun oynayacak yaşta olacağını düşünmüş sanırım
Genelde öyle sanıyorlar ama ben büyük oğluma hep doğunca çok küçük olacak hemen oynayamayacaksınız, büyümesi lazım diye anlattım. Yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…