Dün bununla alakalı video da izledim kusası gelmiyor mu acaba ben bile tuhaf oldum.Kuran aşığıydı annem hafız aşığıydı ablam okudumu bayılırdı dinlemeye. Allah ona ablamdan dolayı tacını giymeyi nasip edicek inş
İyi şükür düzelmeye dönmüşsünüz. O bademcik taşlarını dr alıyor diye biliyorum
Nerden buluyorsun bu görselleri nego hastasıyım
Karakavuk yemeyiz pek çocukken sanki toplardık hayal meyal hatırlıyorum. Biz de madımak ve yemlik toplanır. Madımağın hem toplaması zahmetli hem yıkayıp seçip satırla doğraması, kışlık olarak yapıyoruz onu.çok severimbide karakavuk
Madımak pişirilir ula çiğ yemek için o kadar toplama zahmetine girmembiz yıkar yufka ekmekle çayla yeriz
öyle pişirme falan gibi ugraslarimiz yok pratik topla yıka ye
ben olsam giderdik bebegimsuaslında resmi videosu falan var gidip toplayabilirsiniz bence:)
Koca bıçakla gitmedeİyi dedin kız bıçak hiç aklıma gelmedi
İkinize de afiyet olsun
Nerden buluyorsun bu görselleri nego hastasıyım
Şifa olsun canım☺ ishalde pişmemiş kahveye limon damlatıp yeniyor işe yarıyor ama.Annelik yaşayarak öğreniliyor zaten kimse mükemmel değildir.:)İshalden yeni kurtulmus çocuğa sütlü kahve yapılır mı yapılmaz.
Ah nur ne zaman akillanican? çocuk daha tam yeni düzelmisti. Tuvalete zor yetişti kahve bitince.
Neyse muz yediriyorum şimdi
Kendimi kendime nasıl affettirebilirim çabası
Onu ben bile yiyemem çocuk ne etsin .Şifa olsun canım☺ ishalde pişmemiş kahveye limon damlatıp yeniyor işe yarıyor ama.Annelik yaşayarak öğreniliyor zaten kimse mükemmel değildir.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?