Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün bununla alakalı video da izledim kusası gelmiyor mu acaba ben bile tuhaf oldum.
Geçmezse mecbur gideriz tabi.
Ama inşallah geçer geçiyor gibi de bakalım

çok severim bide karakavuk
Karakavuk yemeyiz pek çocukken sanki toplardık hayal meyal hatırlıyorum. Biz de madımak ve yemlik toplanır. Madımağın hem toplaması zahmetli hem yıkayıp seçip satırla doğraması, kışlık olarak yapıyoruz onu.

biz yıkar yufka ekmekle çayla yeriz
öyle pişirme falan gibi ugraslarimiz yok pratik topla yıka ye

ben olsam giderdik bebegimsu aslında resmi videosu falan var gidip toplayabilirsiniz bence:)
Madımak pişirilir ula çiğ yemek için o kadar toplama zahmetine girmem
Onu kemikli etle pişireceksin yufka ekmeği kaşık niyetine bandıra bandıra yiyeceksin

İshalden yeni kurtulmus çocuğa sütlü kahve yapılır mı yapılmaz.
Ah nur ne zaman akillanican? çocuk daha tam yeni düzelmisti. Tuvalete zor yetişti kahve bitince.
Neyse muz yediriyorum şimdi
Kendimi kendime nasıl affettirebilirim çabası

Günaydın hanımlar :) Çok iş var yine.Allah kolaylık versin hepimize.Hastane randevumuz da var inş.güzel biter.Malum hep randevular iptal ediliyor.Kimse memnun değil herkes şikayetçi koca hastane yapıldı ama bizler pek faydalanamadık.Umarım değişir pandemi de tamamen biter.

Şifa olsun canım☺ ishalde pişmemiş kahveye limon damlatıp yeniyor işe yarıyor ama.Annelik yaşayarak öğreniliyor zaten kimse mükemmel değildir.:)

Şifa olsun canım☺ ishalde pişmemiş kahveye limon damlatıp yeniyor işe yarıyor ama.Annelik yaşayarak öğreniliyor zaten kimse mükemmel değildir.:)
Onu ben bile yiyemem çocuk ne etsin .
Biri daha demişti ama denemedim korkuyorum
Annelik düşüncen ne kadar güzel doğru diyorsun kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…