- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Sensin çakiGünaydın çakiler
GencizGencim dimi
Maşallah ben de lahana haşladım iç hazırladım en zoru kaldı sarması valla bebelerle uğraşmazdım da çok sevdiğim bi arkadaşım var bahsetmişimdir bekar, yurt tarzı bir yerde kalıyor geçen canının lahana dolması istediğinden bahsetmişti attım hafızaya yapayım da çağırayım dedim onla uğraşacağım bugünAkşam yemeklerim tamam
Genciz elbette ooo fındık fıstık gibiyizGencim dimi
Evet kuzum yemesi zor çocuklar yiyemez ben zor yemiştim☺ Sen patates muz pirinç yedir bu aralar bağırsaklar düzene girene kadar.İshalde zordur karın sancısı ağrıtıyor.Ben acı yiyince sıkça olurdum dr.yasakladiOnu ben bile yiyemem çocuk ne etsin .
Biri daha demişti ama denemedim korkuyorum
Annelik düşüncen ne kadar güzel doğru diyorsun kuzu
Ne pişirdin? Bi arkadaş soruyor onun aklına gelmiyormuş daAkşam yemeklerim tamam
Geçmiş olsun canım.Bana evlenirsen geçer
Doğurursan gecer (3 tane doğurdum )
40 ma geldim halen bu adet sancı geçmedi
Bana bunu uydurup söyleyeni bulun
Bana kalırsa kredi faiz oranları epeyce yüksek biriktirmek daha mantıklı düzenli kredi öder mantığıyla aksatmadanKızlar bir fikir danışacağım. Her ay birikim yapıp kenara atmak isteyen biri bunu Aydan aya yaparken zorlanıyor fazla düzenli olamıyorsa kredi çekip her ay düzenli kesinti yaptırarak kredi çektiği para ile 2 yıllık birikimi tek seferde alıp kenara koyması nasıl fikir sizce ?
Bu ara hafif yapıyorum malum ramazan ister istemez biraz daha özenilecekNe pişirdin? Bi arkadaş soruyor onun aklına gelmiyormuş da
Rüyam da ikiz kızım olmuştu Efser o kadar genç olmasam da olur artıkGenciz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?