Düzenli Evimiz & Hayatımız

Küçüğüm, kusma ve ishal için

Reflor'un probiyotiğini içiyor 3 gündür.
Bakalım kaçıncı gün bagirsaklari tamamen düzelecek.
Antibiyotik çocuğun bağırsagini mahvediyor.
İnşallah ikisi bir olunca en zararsız şekilde bu hastalık da gecer İnşallah.
Geniz eti büyümüş onun için fisfis kullanıyoruz eger küçülmezse ameliyat gerekebilir.
İnşallah o da küçülür.

İlaç önceki tedavi yöntemi.

Allah im tüm yavruları korusun.

Bazen bu tür bilgileri buraya yazıyorum ki bazen şu olay ne zaman olmuştu diyorum aklıma gelmeyince buranın geçmişine gidiyorum

Akşam yemeklerim tamam
Maşallah ben de lahana haşladım iç hazırladım en zoru kaldı sarması valla bebelerle uğraşmazdım da çok sevdiğim bi arkadaşım var bahsetmişimdir bekar, yurt tarzı bir yerde kalıyor geçen canının lahana dolması istediğinden bahsetmişti attım hafızaya yapayım da çağırayım dedim onla uğraşacağım bugün

Onu ben bile yiyemem çocuk ne etsin .
Biri daha demişti ama denemedim korkuyorum
Annelik düşüncen ne kadar güzel doğru diyorsun kuzu
Evet kuzum yemesi zor çocuklar yiyemez ben zor yemiştim☺ Sen patates muz pirinç yedir bu aralar bağırsaklar düzene girene kadar.İshalde zordur karın sancısı ağrıtıyor.Ben acı yiyince sıkça olurdum dr.yasakladi

Kızlar bir fikir danışacağım. Her ay birikim yapıp kenara atmak isteyen biri bunu Aydan aya yaparken zorlanıyor fazla düzenli olamıyorsa kredi çekip her ay düzenli kesinti yaptırarak kredi çektiği para ile 2 yıllık birikimi tek seferde alıp kenara koyması nasıl fikir sizce ?

Bana evlenirsen geçer
Doğurursan gecer (3 tane doğurdum )
40 ma geldim halen bu adet sancı geçmedi
Bana bunu uydurup söyleyeni bulun
Geçmiş olsun canım.Benim ergenlik dönemimde çok fena bi şancı vardı kendimi duvarlara vurasın geliyordu.Diyodum ki bu kesin doğum sancıları gibi.Evlendikten sonra doğum sonrası bi azalma oldu sonra tekrar başladı bu defa evde bi çocukla daha zor oldu.Kürtaj oldum azaldı sonra epey sonra tekrar başladı.Şuan olmuyorum maşallah diyim.

Bana kalırsa kredi faiz oranları epeyce yüksek biriktirmek daha mantıklı düzenli kredi öder mantığıyla aksatmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…