Neler yaptınKahvaltıya misafirim var soframı hazırladım bekliyorum
Anladım canımBana kalırsa kredi faiz oranları epeyce yüksek biriktirmek daha mantıklı düzenli kredi öder mantığıyla aksatmadan
Maşallah kuzum ara ara hafiflesende dizlerime vuran bir ağrı hep varGeçmiş olsun canım.Benim ergenlik dönemimde çok fena bi şancı vardı kendimi duvarlara vurasın geliyordu.Diyodum ki bu kesin doğum sancıları gibi.Evlendikten sonra doğum sonrası bi azalma oldu sonra tekrar başladı bu defa evde bi çocukla daha zor oldu.Kürtaj oldum azaldı sonra epey sonra tekrar başladı.Şuan olmuyorum maşallah diyim.
NegoooooooooooooooRüyam da ikiz kızım olmuştu Efser o kadar genç olmasam da olur artık
En zor kısmı haşlamak zaten, lahana çabuk sarılıyor yaparsınMaşallah ben de lahana haşladım iç hazırladım en zoru kaldı sarması valla bebelerle uğraşmazdım da çok sevdiğim bi arkadaşım var bahsetmişimdir bekar, yurt tarzı bir yerde kalıyor geçen canının lahana dolması istediğinden bahsetmişti attım hafızaya yapayım da çağırayım dedim onla uğraşacağım bugün
Ben evlendikten sonra rahatladımMaşallah kuzum ara ara hafiflesende dizlerime vuran bir ağrı hep var
Sen gençsin zaten dostumGenciz elbette ooo fındık fıstık gibiyiz
Sen ahlına goyduğunu başarırsınEn zor kısmı haşlamak zaten, lahana çabuk sarılıyor yaparsın
Nego teyzeSen gençsin zaten dostum
Benim geçmişti doğum yapıncaBana evlenirsen geçer
Doğurursan gecer (3 tane doğurdum )
40 ma geldim halen bu adet sancı geçmedi
Bana bunu uydurup söyleyeni bulun
33Sen gençsin zaten dostum
En kolay yemek kuru fasulye pilavNe pişirdin? Bi arkadaş soruyor onun aklına gelmiyormuş da
Benim akranım gecen ay doğurduRüyam da ikiz kızım olmuştu Efser o kadar genç olmasam da olur artık
Delilik yapıp yaprak gibi ince sarmaya çabaladığım için uzun sürüyor annemin üç tane lahana sarmasıyla tabak doluyor öyle yaparsam çabuk biterEn zor kısmı haşlamak zaten, lahana çabuk sarılıyor yaparsın
Altın hesabı açsın. Faize bulaşmasın, evlerde ki bereketsizliğin huzursuzluğun tek sebebi bence faiz.Kızlar bir fikir danışacağım. Her ay birikim yapıp kenara atmak isteyen biri bunu Aydan aya yaparken zorlanıyor fazla düzenli olamıyorsa kredi çekip her ay düzenli kesinti yaptırarak kredi çektiği para ile 2 yıllık birikimi tek seferde alıp kenara koyması nasıl fikir sizce ?
Ben yeni kahvaltıya oturdum yahu be ne hız 41 kere maşallah.Akşam yemeklerim tamam
günaydın
Ben de geleyim mi ne hazırladın bakim?Kahvaltıya misafirim var soframı hazırladım bekliyorum
Günaydın
Bu nasıl bir insan sevgisidir Allah im.Maşallah ben de lahana haşladım iç hazırladım en zoru kaldı sarması valla bebelerle uğraşmazdım da çok sevdiğim bi arkadaşım var bahsetmişimdir bekar, yurt tarzı bir yerde kalıyor geçen canının lahana dolması istediğinden bahsetmişti attım hafızaya yapayım da çağırayım dedim onla uğraşacağım bugün
Yok kuzum ya zaten geç geç oluyorum oluncada anam ağlıyorBenim geçmişti doğum yapınca
Korona olduktan sonra geri hortladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?