Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlar..Hastaneye gittik bebeğimin kusması var gaviscon infant başlayacağız tekrar.Onun dışında raporla mama başladık alacağız inş. Yeni süpürgeme kavuştum şükürler olsun.Sahalara geri dönebilirim. Evi toparlamaya çalışıyorum.Giysi dolabı tamamen silinip temizlendi.Yatak odası beyaz olduğu için bi güzel cifledim.Herşeyi yerleştirdim eleyeceklerimi eledim.Şifonyer ciflendi düzenlendi.Sepette çoraplar vardı üst çekmeceye kattım.Sepete de kızın bezlerini koydum düzenli oldu.Yataklar beni zorladı kullanmadığımız çeyizde yapılan bir sürü yatak var hurçları yıkayıp yorgan yastık yüzlerini de yıkayıp taktım.Miss gibi oldu hurçlara tekrar kattım.Eşim yardımcı oldu sağolsun.Birde kv nın 8 yıldır yatakları bende görünmüyo ilgilenmiyorda işler hiç bitmiyor bu yüzden çok yoruldum.Az buz değil 3 yorgan yün döşekler yastıklar... Baza altı tamamen boşaltılıp silindi düzenlendi fazlalık birçok eşya var zamanla eleyeceğim inş.Kızı yıkayıp eve süpürge tutmam lazım tabi bi de yerler silinecek dinlenip devam edeceğim.

Geçmiş olsun canım

İyi akşamlar

Bugün bi sıkıntı vardı üzerimde bir türlü işe başlayamadım.
Kuran okudum
Yemek yaptım
Mutfağı topladım bayada elde yıkadım
5 ten sonra bi güç geldi Ya Allah de başla dedim çocukların odasının altını üstüne getirdim o kadar diyim size.
Camını sildim
Sedir yataklar dahil ciflemediğim bi yer kalmadı.

Ellerine sağlık benim de başım ağrıdı Akşam üzeri parol içtim dayanamadım tuvalet banyo yıkamaya gidiyorum bebeği bırakıp gidemiyorum eşim geldi ona teslim ettim züpürge kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…