- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Katma bence canım solma yapabilir.Perdeler çok kirliyse özellikle mutfağın eklemişliğim vardır.Koltuk için beyaz sabun tavsiye ederim.Kızlar koltuk silme suyuna Bulaşık parlatıcısi koyan var mı?
Geçmiş olsun canımSelam kızlar..Hastaneye gittik bebeğimin kusması var gaviscon infant başlayacağız tekrar.Onun dışında raporla mama başladık alacağız inş. Yeni süpürgeme kavuştum şükürler olsun.Sahalara geri dönebilirim.Evi toparlamaya çalışıyorum.Giysi dolabı tamamen silinip temizlendi.Yatak odası beyaz olduğu için bi güzel cifledim.Herşeyi yerleştirdim eleyeceklerimi eledim.Şifonyer ciflendi düzenlendi.Sepette çoraplar vardı üst çekmeceye kattım.Sepete de kızın bezlerini koydum düzenli oldu.Yataklar beni zorladı kullanmadığımız çeyizde yapılan bir sürü yatak var hurçları yıkayıp yorgan yastık yüzlerini de yıkayıp taktım.Miss gibi oldu hurçlara tekrar kattım.Eşim yardımcı oldu sağolsun.Birde kv nın 8 yıldır yatakları bende görünmüyo ilgilenmiyorda işler hiç bitmiyor bu yüzden çok yoruldum.Az buz değil 3 yorgan yün döşekler yastıklar... Baza altı tamamen boşaltılıp silindi düzenlendi fazlalık birçok eşya var zamanla eleyeceğim inş.Kızı yıkayıp eve süpürge tutmam lazım tabi bi de yerler silinecek dinlenip devam edeceğim.
Sağol canım..Geçmiş olsun canım
Buna niye gülmedinizBen lahanayı uzun şekilde yiyemiyorum biliyor musunuzannem hep muska şeklinde sarardı alışmışım minik minik. Normal sarılınca yutamıyorum
Ellerine sağlık benim de başım ağrıdı Akşam üzeri parol içtim dayanamadım tuvalet banyo yıkamaya gidiyorum bebeği bırakıp gidemiyorum eşim geldi ona teslim ettim züpürge kaçarİyi akşamlar
Bugün bi sıkıntı vardı üzerimde bir türlü işe başlayamadım.
Kuran okudum
Yemek yaptım
Mutfağı topladım bayada elde yıkadım
5 ten sonra bi güç geldi Ya Allah de başla dedim çocukların odasının altını üstüne getirdim o kadar diyim size.
Sedir yataklar dahil ciflemediğim bi yer kalmadı.
Tuvalet banyo temizleyip geliyorum çay ocakta
Arkadaş hastalandı ben tam gün mesaideyim benim yerime de için çayı anacuum
Salona avize takıldı dün, bir baktık biri yamuk olmuş bugün tekrar tavan delindi tekrar takildi. Temizledigim salon bir daha temizlenecek her taraf toz duman
Bebeği kapıp geldim olur mu
Kara bahtın kör talihin bu ne yavArkadaş hastalandı ben tam gün mesaideyim benim yerime de için çayı anacuum
İyi tarafından bak avizen olduSalona avize takıldı dün, bir baktık biri yamuk olmuş bugün tekrar tavan delindi tekrar takildi. Temizledigim salon bir daha temizlenecek her taraf toz duman
Çaylara sahip çıkalım amanBebeği kapıp geldim olur mu
Yani ordakiler şükretsin sen varsınArkadaş hastalandı ben tam gün mesaideyim benim yerime de için çayı anacuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?