- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Bilmiyorum kuzum ya gecen hafta bende Elif'e aleji şurubuna başlatım gözleri kızarıyorduKızlar alerji oldu sanirim gözlerim feci kaşınıyor ve hapşırıyorum. Göz kapaklarım yara oldu var mı bunun bir çözümü yavdoğal bir damla ya da
Biz çok arkadaşcanlısıyız neden olmasın canım Erzurum dolaylarında isen görüşebilirizBen de çok inceyimdir ama bilemedim kisizinle arkadaş olabilir miyim beni de aranıza alın
Çok haşlamışım veya meret turşuluktu istediğim incelikte olmadı yaİlla zor yolu seçecem diyorsun piki
Benim annemin 3 lahana sarmasıyla tabak doluyor düşünBen lahanayı uzun şekilde yiyemiyorum biliyor musunuzannem hep muska şeklinde sarardı alışmışım minik minik. Normal sarılınca yutamıyorum
Yüzey temizleyici ve sirkeKızlar cam silme suyuna ne koyuyorsunuz?
Denemedim ben bingonun ağartmayan çamaşır suyuyla siliyorumKızlar koltuk silme suyuna Bulaşık parlatıcısi koyan var mı?
Kremsiz şampuanKızlar cam silme suyuna ne koyuyorsunuz?
Şu an yok bende onu diyorum işte bütün mesele bu :)Nego amcaya helal olsun öyle insanlar şuam varsa da ben göremedim, benim rahmetli babam emekli maaşının yattığı zorunlu olduğu kartı dışında kart bilmeyen adamdı. Dediğin gibi söz senetti herkes tanırdı vs. borcu olan istemez artık unutmamak için kendi küçük not defterine yazardı. 1 damla suyun bile helal haram hesabını tutardı. Buralara kadar hersey eyvallah. Ama gel gelelim üzerinden 20 sene geçmiş olan bize. Ne tanıyan esnaf vardı ne imza ile mal veren ne de durum. Eski insanlar gibisi zaten yok. Evlendik ardımızda ana baba kardeş bir Allah’ın kulu yoktu mecbur kaldık kredi çektik. Ya tefeci Ya banka.50.000 e 60.000 ödedik soydular üstüne bizi. Ama yine olsa yine mecbur aynısını yapacağız.
Bulaşık makinesi tabletiyle silmişliğim varKızlar koltuk silme suyuna Bulaşık parlatıcısi koyan var mı?
Yok yine de şey edemiyorum o lokma ağzımda büyüyor. Hele bazıları damarları ayırmadan sarıyor kalın kalın kusasım geliyorHiç denemedim öyle bende, zahmetli yav öyle
Zaten bölüp yiyoruz yerken
Canım çay kompresi yapsan fayda eder miKızlar alerji oldu sanirim gözlerim feci kaşınıyor ve hapşırıyorum. Göz kapaklarım yara oldu var mı bunun bir çözümü yavdoğal bir damla ya da
Muhtemelen yiyemezdim anneninkiniBiz çok arkadaşcanlısıyız neden olmasın canım Erzurum dolaylarında isen görüşebiliriz
Çok haşlamışım veya meret turşuluktu istediğim incelikte olmadı ya
Benim annemin 3 lahana sarmasıyla tabak doluyor düşün
Yüzey temizleyici ve sirke
Denemedim ben bingonun ağartmayan çamaşır suyuyla siliyorum
Dur onu yapayım yavrum inşallah geçer YaYok yine de şey edemiyorum o lokma ağzımda büyüyor. Hele bazıları damarları ayırmadan sarıyor kalın kalın kusasım geliyor
Canım çay kompresi yapsan fayda eder mi
İnşallah canım Allah şifa versin alerji zor oluyorDur onu yapayım yavrum inşallah geçer Ya
Ek olarakSelam kızlar Şimdiye kadar neler yaptım yazayım ve devam edeyim
Yatakları topladım
Kahvaltı yaptım
Bulaşıkları makinaya dizdim
Elde yikanacaklar vardı yıkadım
Ocak ge tezgahı sildim
Bütün perdeleri indirdim
Oturma odası çocuk odası ve mutfak pencerelerini sildim
3 tane petek sildim
Bi posta çamaşır attım yıkanıyor
Sırada perdeler var
Şimdi kahvemi yudumluyorum
Ve sonra devam
Ek olarak
Çocuk odasını süpürdüm sildim
Oğlumu banyo yaptirdjm
oğlumu uyuttum
Oturma odası mutfak ve girişe süpürge çektim
Bi posta çamaşır serdim
Oturma odasının perdelerini makinaya atıp çalıştırdım
Çay molası verdim
3 makina çamaşır katladim yerleştirdim
Kalan perdeleri de makina atcam
Yemek yapcam
Bu günlük bu kadar yeter
Vay vay vay bu ne hamaratlık hanımlar maşallahYatakları topladım
Evi topladım
Halı ve koltuk örtüsünü yıkadım yastık kılıflarını da
Giriş
Halıları kaldırdım süpürdüm sildim toz aldım dış kapıyı sildim önünü süpürdüm kapıyı sildim süsünü yıkadım astım
Çocuk odası
Oyuncakları topladım
Halıların kaldırdım
Dolabını çekip sildim
Baza altını sildim
Halısını serdim
Toz aldım detaylı
Yatak odası komodinleri çektşm sildim detaylı
Yatak başlığını süpürdüm üstünden tozunu aldım
Gardorbu detaylı sildim iç dış üst yan
Baza altı süpürdüm sildim
Halısını kaldırdım Kıızm bir şişe parfüm boca etmiş leş gibi kokuyor ev
Oturma odasını
Koltuk altını çektşm süpürdüm sildim
Örtülerini kılıflarını serdim
Detaylı süpürdüm sildim toz aldım
Tüm evin avizelerini sildim
Kapıları sildim
Mutfak sadece halısını kaldırıp dolap altı bulaşık makinesi altı süpürdüm sildim
Pertim çıktı bünye alışık değil tabi
Sen napıyon hamaratların feriştahıVay vay vay bu ne hamaratlık hanımlar maşallah
Kahve molası verdim kaldığım yerden devam şimdiSen napıyon hamaratların feriştahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?