Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayır kız Annem yaprağa on tur artırıyor ben 3 öyle düşün
Ben lahanayı uzun şekilde yiyemiyorum biliyor musunuz annem hep muska şeklinde sarardı alışmışım minik minik. Normal sarılınca yutamıyorum

E o bırak teyzeyi nene olmuş abartmasın
Genç kalmak için bir çabam yok ki her yaş ayrı güzel sonunda ölecez :)

E o bırak teyzeyi nene olmuş abartmasın
Genç kalmak için bir çabam yok ki her yaş ayrı güzel sonunda ölecez :)
Ama kadın sağlıklı besleniyor spor da yapiyor hakkını yemeyeyim
Ozguven de ordan geliyor sanırım.
Gözü biraz bozulmaya başlamış gözlük yazdırsan taksan falan diyenlere bile kızıyor .
Gayet iyi görüyorum diyor.
Bana da altın tavsiyelerde bulunur gorustukce:

Bak Nurcum güneşe yüzünü sakin dönme, kremsiz çıkma, yemeklerinin yanında bol yeşillik tüket ya da salata .
Havluyla yüzünü çok kurulama az nemli kalsın bastırmadan sil gibi gibi.

Kadin benim yaşam koçum oldu

Tünaydın hanımlar gelemedim bugün. Evde kız ufak çaplı bi fırtına estiriyor.
Detaylı temizlik yapmak istiyorum bugün nasşp olursa
Şu saate kadar yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Mutfagı topladım
Halı koltuk örtüsü yastık kılıflarını yıkamaya attım

Nego amcaya helal olsun öyle insanlar şuam varsa da ben göremedim, benim rahmetli babam emekli maaşının yattığı zorunlu olduğu kartı dışında kart bilmeyen adamdı. Dediğin gibi söz senetti herkes tanırdı vs. borcu olan istemez artık unutmamak için kendi küçük not defterine yazardı. 1 damla suyun bile helal haram hesabını tutardı. Buralara kadar hersey eyvallah. Ama gel gelelim üzerinden 20 sene geçmiş olan bize. Ne tanıyan esnaf vardı ne imza ile mal veren ne de durum. Eski insanlar gibisi zaten yok. Evlendik ardımızda ana baba kardeş bir Allah’ın kulu yoktu mecbur kaldık kredi çektik. Ya tefeci Ya banka. 50.000 e 60.000 ödedik soydular üstüne bizi. Ama yine olsa yine mecbur aynısını yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…