İlla zor yolu seçecem diyorsun pikiHayır kız Annem yaprağa on tur artırıyor ben 3 öyle düşün
Ben lahanayı uzun şekilde yiyemiyorum biliyor musunuzHayır kız Annem yaprağa on tur artırıyor ben 3 öyle düşün
E o bırak teyzeyi nene olmuş abartmasınDaha en çılgın yaslardasin negocan
Ben de 32
Benim bir tanıdığın babaannesi var kadın 72 yaşında..birisi teyze deyince bile sinir oluyorum teyzesi ben daha kaç yaşındayım diyor
Abla demezsek fircaliyor herkesi.
Sana göre kac yaşındaki yaşlı teyze aa pardon abla diye soruyoruZ?
85-90 üstü falan işte diyor.
Kadin ruhu genç bir gezer tozar bir de çiçek hastası
Rolmodelim Kadin
Ben ona göre çocuğum daha ne genci
Hiç denemedim öyle bende, zahmetli yav öyleBen lahanayı uzun şekilde yiyemiyorum biliyor musunuzannem hep muska şeklinde sarardı alışmışım minik minik. Normal sarılınca yutamıyorum
Ama kadın sağlıklı besleniyor spor da yapiyor hakkını yemeyeyimE o bırak teyzeyi nene olmuş abartmasın
Genç kalmak için bir çabam yok ki her yaş ayrı güzel sonunda ölecez :)
Gunaydin❣❣
İyiyim canım çok şükürDaha iyiyim kuzu sen nasılsın?
Bende çok istiyorum ama benim minikfarem gece uyumuyor bu ara.Erken kalkan yol alır,miskinlik ruhuma ters
Günaydın. Güzel bir gün diliyorum.
İlk bakınca yatarak süpürüyorsun sandım ne kaa güzel dedimEv süpürme zamanı
Şampuan sirke güzel siliyorKızlar cam silme suyuna ne koyuyorsunuz?
Geçmiş olsunAğrı kesiciye baş vurma vakti geldi yoksa ayağı kaldırmıyacak her yer her yerde
Nego amcaya helal olsun öyle insanlar şuam varsa da ben göremedim, benim rahmetli babam emekli maaşının yattığı zorunlu olduğu kartı dışında kart bilmeyen adamdı. Dediğin gibi söz senetti herkes tanırdı vs. borcu olan istemez artık unutmamak için kendi küçük not defterine yazardı. 1 damla suyun bile helal haram hesabını tutardı. Buralara kadar hersey eyvallah. Ama gel gelelim üzerinden 20 sene geçmiş olan bize. Ne tanıyan esnaf vardı ne imza ile mal veren ne de durum. Eski insanlar gibisi zaten yok. Evlendik ardımızda ana baba kardeş bir Allah’ın kulu yoktu mecbur kaldık kredi çektik. Ya tefeci Ya banka.Faiz faizdir hacı. Kullandığımız kart vs neyse hiç girmeyeyim o konulara
Sana şu kadar diyeyim rahmetli babam hiç kart kullanmadı hiç kredi banka faiz işlerine girmedi, elden taksitle alırdı her şeyi esnaf biliyordu artık huyunu kart dediklerin de çok söylenirdi neyse. 6 çocuk büyüttü dört dörtlük evlendirdi ben bilmem ki maddi sıkıntı çektik boğazımızdan kıstı işçi maaşı yani. Parası hep bereketliydi.
Şimdi iki çocukla ev yok birikim yok geçinmeye uğraşıyor insanlar. Otur bunu derin derin bir düşün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?